hahah ulan solesene kız arkadsının bilmediğni neblim ben
Üniversteli Sevgili Onur Sezen hahahahahhaha
Printable View
hahah ulan solesene kız arkadsının bilmediğni neblim ben
Üniversteli Sevgili Onur Sezen hahahahahhaha
hahahhaha ben sınıftan içeri sokarım hacı :D
Recep ivedik styla artık içerde kim ne ses çıkarır bilmem :hehe:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1238644444915
ulan hahaha iki makara yaptırmadınız adama hahahahha
hiç araba kullanmadım ben mustu onden vitesi kullandırcaksa sen kullandır normalini hahahahah
mustu sen bikere taksime koko yemeye gittiğimizde eskiden burda bi tanesi ile öğrenci iken ki hikayeni anlatmıştın, bigün gelicem param olunca demenden sonra karar verdim NOKTA :hahaha:
hahhahahahahahhahaha adi köpek taksimin ortasında ben aşık oldum diye bağıran kimdi :D
Mal ilk patlatışında öğrendin ztn, 2.de millet arayıp uyardıda öyle yırttım hemen facei kapayıp.Ama 1sene oldu o defterler kapanalı...
Sorma yaa o haberde bitek benim haala uniye gittiği, bide dövme doğru, kalan herşey yalandı (=
neese kanka bundan sonra tekrar celeb bi sevgilim olduğunda daha dikkatli olucam ders oldu hahahhahaha pederde fena kaydı gazetede beni görünce hahahahahah
Facete Dj miami ye bağlanın devam sunday night party veriyorum konşular dayanacak kapıya birazdan.
bı gıremde çek edem şu feys buku ya neymıs bu :D
Facebook'taki kişisel ileti kısmına "Kızıltoprak ikinci ışıkların oradaki çöp bidonunun yanına..." yazan genç kız, terörle mücadele şube ekipleri tarafından gözaltına alındı...
6-7 kişiye söyledim, virüs gibi yayılıyor. Herkesin iletisi değişti bir anda :)
ben baska bır sey sanıyordum ama sonradan olayı cozdum bırı sordu abı nerde tasıyorsun veya saklıyorusn dedı ılk basta anlamadım sonra jeton dustu abı ben cuzdanımda tasıyorum dedı bende bununuzerıne :D bana bır tane yetmez 12 lık serıyı corabımda tasıyrum dedım cocouk koptu orda :D
O konunun inciyle boncukla alakası yok. Kadınların sütyen renklerini yazmalarının nedeni göğüs kanserine dikkat çekmekti. Ve o akım amerikadan çıktı. Bizim zındıklar utandıkları için hiçbir alakası olmamasına rağmen eve girdiklerinde çantalarını nereye koyduklarını yazmaya başladılar.
ahahahahahahahaa komedi la :D:D:D
kadınlar geçen sene sütyen renkleri yazmışlardı ;
bu sene ise çantalarını nereye koyduklarını yazıyorlar :)
inci'dekiler boşalma tarzlarını yazıyor vs.
şimdilerde ise milli olma yaşı yazılıyor.