hahah ulan solesene kız arkadsının bilmediğni neblim ben
Üniversteli Sevgili Onur Sezen hahahahahhaha
hahah ulan solesene kız arkadsının bilmediğni neblim ben
Üniversteli Sevgili Onur Sezen hahahahahhaha
1881 - 193∞
hahahhaha ben sınıftan içeri sokarım hacı
Recep ivedik styla artık içerde kim ne ses çıkarır bilmem
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1238644444915
ulan hahaha iki makara yaptırmadınız adama hahahahha
hiç araba kullanmadım ben mustu onden vitesi kullandırcaksa sen kullandır normalini hahahahah
1881 - 193∞
Mal ilk patlatışında öğrendin ztn, 2.de millet arayıp uyardıda öyle yırttım hemen facei kapayıp.Ama 1sene oldu o defterler kapanalı...
Sorma yaa o haberde bitek benim haala uniye gittiği, bide dövme doğru, kalan herşey yalandı (=
neese kanka bundan sonra tekrar celeb bi sevgilim olduğunda daha dikkatli olucam ders oldu hahahhahaha pederde fena kaydı gazetede beni görünce hahahahahah
Facebook'taki kişisel ileti kısmına "Kızıltoprak ikinci ışıkların oradaki çöp bidonunun yanına..." yazan genç kız, terörle mücadele şube ekipleri tarafından gözaltına alındı...
ben baska bır sey sanıyordum ama sonradan olayı cozdum bırı sordu abı nerde tasıyorsun veya saklıyorusn dedı ılk basta anlamadım sonra jeton dustu abı ben cuzdanımda tasıyorum dedı bende bununuzerınebana bır tane yetmez 12 lık serıyı corabımda tasıyrum dedım cocouk koptu orda
![]()
O konunun inciyle boncukla alakası yok. Kadınların sütyen renklerini yazmalarının nedeni göğüs kanserine dikkat çekmekti. Ve o akım amerikadan çıktı. Bizim zındıklar utandıkları için hiçbir alakası olmamasına rağmen eve girdiklerinde çantalarını nereye koyduklarını yazmaya başladılar.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
kadınlar geçen sene sütyen renkleri yazmışlardı ;
bu sene ise çantalarını nereye koyduklarını yazıyorlar
inci'dekiler boşalma tarzlarını yazıyor vs.
şimdilerde ise milli olma yaşı yazılıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)