tahmin etmiştim orası olduğunu. sana şu kadarını söyliyim 40 50 bin gibi bi rakam ayarlayıp meguiars olarak girmezsen orda iş yapman çok zor. ben iş yapmanı çok kazanmanı isterim ama biz güzelceden mimarobadan meguiars olarak taa avcılara gidiyoruz. yinede burdaki otoparklarda araba yıkatmıyoruz çünkü otoparklardaki imkanlar burda bizim villaların sitelerin garajlarında zaten var![]()
10 kişi 100er lira koysa alıyorlar tazzik makinasını garaja, çoğu garajda da gördümama meguiars deli gibi iş yapar gibi geliyor bana çünkü burda zenginde çok lüks araba da cok e bunlarda meguiars tercih ediyorlar.
allah utandırmasın umarım kazanırsın bizede geldiğimizde bol bol çayımızı kavemizi ismarlarsın.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
1.500 kira bence otoparklı alan için süper.Ayrıca nerde 10 tl ymiş yıkama biraz burda bile g.o.p den bahsediyorum ben 10 tl hiç görmedim.Rahat rahat para bırakır bence.Otopark alanın mak. kapasitesi kaç araba?Aylık 100 tl de bence az abone için.
valla gökhanım şimdi herşeyden önce her işin tabikide hayırlısı olsun ben orada mekanı açarsam emin olun sizlere avcılar yolunu kapatırımçünkü herşeyin en iyisini yapıcağıma inanıyorum ama tabikide sen o çevreyi iyi biliyorsun boşa yatırımda yapmak istemem meguiarsda okan bey var onlada yarın konuşucam gidip onlada yere bakıcam gerekirse ama çevreden hala korkuyorum mimaroba evimede uzak çünkü bahçelievlerden gidip gelicem şöylede bir gerçek var öyle bir mekan bizim buralarda kalmadı olanlarında ruhsatı yok genelde yani otoparkın üstü daire olunca çok sıkıntı oluyor orda şikayet eden kimse olmaz üstün işyeri en çok kafama yatanda orası zaten
![]()
dostum almayı düşündüğü yer iç dış yıkama 10 TL diye kocaman pankart astığı halde bahsettiğim gibiydi yani az iş yapıyordu. orda sadece yıkamayla kazanamaz. ayrıca otoparklı alan dediği yer bi binanın altı. yani öyle çok fazla araç alamaz içeriye otopark için.
ama sabit araç almak yerine modifiye ürünler satar, tesisat satar, far xenon ıvır zıvır bu tür işlere girerse o zaman orası iş yapabilir.
yani yıkamayla orası geçinmez. yıkama olacaksa meguiars para kazandırır. meguiars olmicaksa yıkama artı mod dükkanı olabilir garage olmaya cok müsait alan.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
tamam yarın görüşürüz. sen bana telini pm at kaydedip mesaj atarım sana.
iş yapmayan yere millet gelmez artık..ayrıca 8 milyon net kalmaz yıkamadan..elektrik kapalı mekanda en az 600 700 gelicek.su keza ..öyle kuyudankafana göre çekemezsin iski gelicek oraya 2 3 fatura geldimi..nerde senin 20 nilyonluk su faturan var gerisi nerde diyecek..yıkamacılar öyle..bırakııp gidenmi yalap şap yıkayanmı..kimse ben büyüyünce kesin yıkamacı olucam diye hayal kurmuyor herkez mecburiyetten yapıyor..inşaatta çalışırım araba yıkamam diyen insan çok oluyor işe başlayınca.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Aylik abone olan birisinin arabasi otoparktan calindi yada carpildi yada ustune tugla dustu bilmemne oldu....Bunun sorumlulugu nasil oluyor ?
sigorta yaptırıyorsun..ama şöyle söyliyeyim pahalı biraz..bende 30 milyara kadar vardı taksimde..3 katlı kapalı garaj..en kötü araba 2.5tdi audi idi a6..anahtar alıyordum..
sigorta kapmasıda çok çok önemli..servis hatasından dolayı olan bir kaza olmasına rağmen /aracın frenleri boşaldı aşağı inerken önce demirlere sonra duvara en sonda kolona vurdu araba..) kapsamadığını öğrendim.. çok ciddi sigorta lazım.ki kanuni şart.
ama burası avm garajı olduğu için onun sigortasındamısın yoksa kendin kullandığın alan sınırları içerisinde yenidenmi yapıcan bilemiyorum.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
şimdi arkadaşlar ben sırf kimse zarar etmesin isterim ama burası mimaroba güzelce. burdaki villaları siteleri bilen bilir. burası fakir bi semt değil açıkcası, iş adamıda var sigortacısıda var emekliside var mafya vari ta...lılar da var. yani burda meg. tarzı olmayan oto yıkama az iş yapar. ama bahsettiği dükkan konum itibari ile oto yıkama yanında tam bi garaj olacak yer. mod. garajı olursa iş yapar çünkü buralarda yakınlarda hiç yok. büyükçekmecede de yok kumburgazdada yok. yani güzel reklamla çok güzel işler yapılır o dükkanda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)