parayı soyleyen ameliyat yapcak veteriner değil...ist uni ye gitmemi soyledi zaten oda...daha az maliyeti olacağını ama oyle ufak miktarlar olmayacağını soyledi 1. 1.5 belki daha fazla duruma gore daha az da olabilir dedi...
Printable View
Bence ameliyat edilmeli hesap numarası yok mu herhangi bir şey havale yapalım ?Ücret ne kadar net olarak ?
net bişey yok henuz ücret için olunca buraya yazıcam
ya bişe rica etsem köpegin fotosunu koyarmısın amca oglu veteriner ayagının duruşuna bakmak istiyor ;) bekliyoruz..
geçmiş olsun öncelikle,ve emeğine sağlık..dert edinmişsin en azından.inş iyileşir köpek
fotoyla beraber 500 tl fiyat veren veterinerin ismi ve telefonunuda verebilirsen amca oglu konuşcak meslektaşı ya belki güzellik yaptırırım diyor ;) bekliyoruz kardeşim.
footğrafı bende yok yarın arkadsıma cektirebilirsem koyarım ama fiyatı veren veteriner tahmini verdi ameliyatı kendi yapmıcak zaten
hiç unutmuyorum geçen ay gözümüzün önünde son kasa civic bir köpeğe çarpıp kaçmıştı bizde o arada bizim köpeği gezdiriyorduk öyle fena olduk ki anlatamam çok acı bir durum + çarpıp kaçanı görmek dahada kötü bir durum ne desek boş öyleleri için..
helal olsun bu davranışın için sana ayrıca teşekkürler .. inşallah köpek kısa sürede düzelir :)
veteriner baktı dimi köpege ? sen telefonunu ver eger büyük bir ameliyat degilse ben amca oglunu döve döve yaptıracam :) hemde bedava ;)
bukadar çaba gösteriyorsun ya bizde bişeyler yapalım dimi senin gibi kaçtane dürüst insan kaldı dünyada ;)
rica ediyorum lütfen veterinerin telini ve ismini ver, sadece bilgi alıcak neresi kırık neresi çıkık.
o kedi videosunu izledigimden beri tüylerimiz diken diken bişeyler yapalım bari.
fakultede normal operasyonlar cogunlukla vukuatlı oluyor, bi de sokak hayvanı giderse aman aman...
ozel klınıkler sokak hayvanlarında normal ucretlerının yarısını alırlar etık olarak. cunku sız kendınız olmayan bir sokak hayvanının sorumlulugunu ustlenıyorsanız aynı sorumlulugu veterıner hekım de almalıdır , yanı ucret neyse yarı yarıya paylasılır.
valla helal olsun diyorum 3 5 ne gerekiyorsa hep beraber destek oluruz.
Eğer bu yaşadığın olay gerçekse helal olsun sana
kardeşim pm telefon numarasını aldım ancak bayan veteriner oldugu için bu saate arayamayız, sabah erkenden arayacagız, nasıl sorucaz onuda yazarmısın kim nezaman ne getirdi diyecegiz ;)
soylediğin pek masumhane gibi durmuyo
şaka yada degil.
senden 12 sene önde gidiyorum, 12 senede neler gördük, kimseyi yargılamıyoruz ancak dışarda afrikadan gelen dilenciler var nedenmi, çünkü çok duygusalız.
kimler kimleri sömürdü, millet artık böyle yaklaşıyor.
sıkıntı yaratcak bi konu yok teli aldık görüşecegiz sabah hanımefendiyle neyse geregi elimizden geleni yapacagız.
Doğuş kardeşim sayılır ondan ateşlendim.Sen niye bu kadar şaşırmış gibi yaklaştın olaya insan gibi davranması bir tuaf geldi herhalde. Ayrıca eğer bu yaşadığın olay gerçekse diye başlarsan olaya bir art niyet ararım.
İnternet ortamındayiz beyler sanal alem unutmayin, butun uyeler birbirini tanimiyor nasil bir insan oldugunu bilmiyor haliyle bunu goz onunde bulundurursaniz iyi olur ..
konuyu uzatmayın haluk abi yardımcı olacak ...saptırmayın konuyu....
Barınakla belediyeyle olmaz bu isler, bakmazlar hayvana 2 gün sonra öldü derler.
Durumu netlestirin, tam masrafı ögrenin kim ameliyat yapacak vs iletisim bilgilerini verin ona göre herkes elinden gelen yardımı yapar.
20 liradan 25 kisi olsa 500 lira iste mis gibi.
Uzatmıycam konu farklı yere kaymasın.
Hayvan da sizlerin sayesinde en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.
sabahı bekleyecez amca oglunun yapacagı bir ameliyatsa bedavaya köpekcik ayaklanacak;
yok gerçekten büyük bir operasyonsa payımıza düşeni karşılayacagım ;)
keşke herkez senin gibi olsa ya
Bölgelere göre bu işlere bakan yerler var,kapımızın önünde köpeğe çarpmışlardı hayvan hastanesine götürdük köpeğimizi biraz masraf çıkardılar daha sonra köpeğe çarpan ı bilmiyoruz biz köpeği bu halde bulduk ve insanlık namına getirdik sanayide duruyordu dedik, ve köpege gerekli olan işlemleri yaptılar tek kuruşda para almadılar geldiginde köpeğimiz aslanlar gibiydi 3 ayağı saglamdı 1 ayagında platin takılmıştı,yarın arkadaşıma sorarım gerekli olan bilgileri almaya gayret edecegim bilginiz olsun .
p.m attım 10
2 3 saat önce facede paylaşmıştım
Trafik kazası geçirmiş bir sokak hayvanına rastlarsanız veteriner masrafı gibi bir nedenle onu kaderine terk etmeyin. Kaza geçiren sokak hayvanlarının çoğu basit bir kırık veya şok nedeniyle düştüğü yerden kalkamadığı için arkadan gelen araçların altında kalarak can verir. Tedavisini üstlenmek istemiyorsanız dahi güvenli bir yere taşıyın ve yakınlardaki bir kliniğe haber verin veya bir hayvan hakları derneğiyle görüşün; pek çok klinik ve dernek bu durumdaki bir sahipsiz hayvanın tedavisini ücretsiz veya düşük bir ücrete gerçekleştirme imkanı sunar.
Türkiye Hayvanları Koruma Derneği
(212) 246 11 11
Sahipsiz Hayvanları Koruma Derneği
(212) 875 29 59 pbx 138-155
Kadıköy Hayvan Dostları Platformu
(216) 499 83 90
İstanbul Veteriner Hekimler Odası
http://www.ist-vho.org.tr/
İstanbul Hayvanseverler Derneği
(216) 347 57 04
(216) 339 49 70
Hayvanların Yaşam Haklarını Koruma Derneği