User Tag List

Sayfa 7/8 İlkİlk ... 5678 SonSon
150 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: kaza yaptım yardım

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada sıkı bir hayvansever olmama rağmen rasyonel düşünüp şunu söylemek istiyorum; Eğer bu hayvan ayağa kalkamayacak ve felç kalacak ise, ona yaşamı boyunca bakman gerekecek ve bu hayat hem ona, hem sana eziyet olacak. Eğer iyileşme şansı yok ise (tüm tetkiklerden sonra) hayvancağızın acısına bir son vermek gerekebilir. Yapılmalı demiyorum ama bazen böyle düşünmek gerekiyor...

CaN000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada sıkı bir hayvansever olmama rağmen rasyonel düşünüp şunu söylemek istiyorum; Eğer bu hayvan ayağa kalkamayacak ve felç kalacak ise, ona yaşamı boyunca bakman gerekecek ve bu hayat hem ona, hem sana eziyet olacak. Eğer iyileşme şansı yok ise (tüm tetkiklerden sonra) hayvancağızın acısına bir son vermek gerekebilir. Yapılmalı demiyorum ama bazen böyle düşünmek gerekiyor...
    benimde hernekadar içime sinmesede boyle dusunuyorum sonucta sokakta hayatını surdurebilmesi için eksik olmaması gerek...cok istiyodum kendim bakmayı ama hem ev hem maddi dururum yetmez ki evde zaten kopek istenmiyor...utkuyla veterinerde de konustuk benimde şahsi fikrim hayat boyu eziyet yerine son vermek daha mantıklı...ama ben iyi olacağına inanıyorum genç bir dişi oldğu için direnci daha kuvvetliymiş...çarpmanın etkisiyle kemikler kırılmamış iç içe geçmiş...ne olacağını bekleyip goreceğiz...fırsatım olduğu hergun gidicem zaten klinliğe
    @DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de hayvanları çok sewmeme rağmen böyle düşünüyorum.. buarada hesap no geldi ya bugün ya yarını yatırıcam bişeyler

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Filmleri ekliyorum.Az önce kendi veterinerimden geldim.Filmleri gösterdim.O veterinerlerinde kendi arasında uzmanlıkları olduğunu ve dışarıda hangi veterinere götürürsek götürelim bu götürdüğümüz yerle aynı sonuca ulaşacağımızı muhtemelende sağlıklı bir sonuca ulaşamayacağımızı söyledi.Omur bildiğiniz kaymış.Kemikleşmeye başladıkcada içerideki sinirleri sıkıştırıp hayvana inanılmaz bir acı verme ihtimali var.En iyi ihtimal verilen ilaçlarla vücudun hasarlı bölgedeki sinirleri korumaya alıp sarması vede sinirin üzerine kapanmaması böyle olsa bile sağ taraf felç sol ayağına basabilecek deniliyor.

Ama yaptıklarımızın al olduğunu söyledi.Az öne söylediğim kendi arasındaki dallara görede bunu mutlaka o bıraktığımız yerden alıp bir cerraha götürmemiz gerektiğini en tecrübeli ve ideal tedaviyi onun yapabileceğini gerekirse ameliyat etmeye karar bile verebileceğini söyledi.Ama durumumuz gerçekten çok kötü.Hayvan iyileşse bile bu hayvanı barınağa bırakmalısınız o halde tekrar dışarı bırakırsanız yapamaz diyor.Belki 1-2 sene boyunca sol ayak iyileşti diyelim oranın yine bakım altında tutulması gerekiyormuş.Hayvana aradığınız barınağın semtinde vurduğunuzu söyleyin tedavi iyi gider sol ayağı kurtarırsak barınağada mama yiyecek bağışı falan yaparak kabul ettirmeniz lazım yoksa bir kişi bakmadan bu hayvan ifla olmaz diyor..

Şimdi fakültedeki cerraha akşam ulaşmaya çalışıcaz gerekirse leventteki yerden alıp onun kliniğine götüreceğiz.İnşallah ayağa kaldıracağız Canımızı.Ben onun ismini kendimce Naz koydum çünkü çok sakin ağırbaşlı güzel ve uslu bir kız o....Merak edenler için filmleri koyuyorum.Sizde fikir alın akşama kadar ortak karar bulalım.

Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde bu konu köpek iyileşene kadar sabit olsa daha iyi olmazmı.Sürekli güncel kalması hassasiyeti arttırır diye düşünüyorum maddi manevi
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    verilen telefon bugun ulasılamadı...yarıın oğlen gibi tekrar arıcam 10-11 gibi

erkanayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banada mesaj gelmedi bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bana gelen mail...telefonumu yazdığım halde bugun oğlen geri dönmuşler mail olarak sadece...gruplardan biride istanbul universitesine gitmemi orda hocaların oğrencileriyle birlikte gorebileceği bir ders olacağını soyledi kopeğin vakası için...bir nevi kobay olarak gotur dedi

Öncelikle Kaza için üzüntümüzü belirtiyorum.Kaza sonrası CAN'ı veterinere götürmüş olmanız hem kanuni ,en önemlisi İnsanlık görevi.Bu duyarlılığınızdan dolayı sizi kutluyorum. sizi gruplarımıza yönlendiriyorum.Dilerim yardımcı olabilecek arkadaşlarımız çıkacaktır.
    Suna/HAYTAP

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende sokakta bulduğum bi kediyi ameliyat ettirdim avcılar veterinerlik fakültesinde o zaman para almamışlardı yaklaşık 3 sene oldu. şerefsizin biri kediye tekme atmıştı ve diyafram yırtılıp bağırsaklar ciğerlerle birleşmişti. hayvan koşamıyordu ve nefes almakta zorlanıyordu. götürdüğümde %80 uyanamaz dediler ama uyandı ve şu an 4 yaşında aslanlar gibi. ben avcılara gitmenizi tavsiye ederim. sokakta bulduk derseniz ilgilenmeyebilirler ama gerçekten orası dışında bu işleri iyi derecede yapan bi veteriner daha yok.

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu omurga gecmesı bır an once amelıyat edılmesı gerekır aksı halde kaynama oluyor. hele kı genc bır hayvan ıse tedavıye kesınlıkle cevap verıyor. bızde poınterımızı yaslılıgından dolayı(8 yasında) ıkı kalcasından amelıyat ettırdık. suanda 10km hıc durmandan av yapıyor masallah. bız oturuyoruz o oturmak ıstemıyor. bu tur kemık amelıyatları acılınden yapılması gerekıyor. hesap numarasını ılk mesajın altına eklersen daha ıyı olur.
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk mesaja ekledim hesap no yu...şimdi ist uni den bir cerrah a ulasmaya calısıyorum...hayvanı alıp da yolda telef etmenin anlamı da yok...once ulasmaya calısıyorum ancak saolsunlar telefonlar la cok ilgili veterinerlik faakultesi

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CaN000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk mesaja ekledim hesap no yu...şimdi ist uni den bir cerrah a ulasmaya calısıyorum...hayvanı alıp da yolda telef etmenin anlamı da yok...once ulasmaya calısıyorum ancak saolsunlar telefonlar la cok ilgili veterinerlik faakultesi
    valla bence telefondan olcak bir iş değil. en azından senin işin varsa bile işi olmayanlardan birimiz bu işi üstlenip en azından filmleri avcılardaki cerrahlara gösterelim. sonuçta o hayvanında canı var kim bilir nasıl acı çekiyor her geçen saniye onun için kötü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya boş zamanı olan biris varsa yardımcı olursa cok iyi olur...haftaiçleri okulum var 9 dan 5 e kadar yarın araba bulabilrsem gitmeyi denicem...filmler utku da zaten...yardımcı olabilcek biris varsa rica ediyorum bi el atsın

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bgn yatırdım biraz hesap numaranıza.. inşallah hayırlısı olur köpek için

Kadett_gsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oncelikle ALLAH hepinizden razi olsun , maddi destek olanlardan da fikir uretip yardimci olmaya calisanlardan da , bizzat ilgilenenlerde. Bu devirde boyle bir dayanisma gercekten kolay olur bir sey degil

p.m olarak hesap no alabilirsem kendimce maddi destek olmak isterim.
    Edit : hesap no eklenmis. Pm e gerek yok. Tesekkurler

Ayrica ERENKOY de PASTEUR veterinerlik var. zihni bey avcilar veterinerlik fakultesinde profesordur ve aksamlari ve c. Tesileri erenkoyde oluyor

burasi hayvan dernekleri ile de calisan , sokak hayvanlarina ucretsiz olmasa da cuzi ucretlerle ameliyat ve tedavi yapan bi klinik. Benim diyen klinikten cok daha onemli ameliyatlari yaparlar

telefonu 0216 369 21 30 zihni bey veya alper bey

gidilirse Olca ( eşim ) 'nın vasitasi ile gelindigi soylenebilir

ulasim konusunda gerekirse yardimci olabilirim. Telefonum 0 533 218 76 81

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok tesekkurler...sabah ilk işim orayı aramak olucak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Can durum nedir kardeşim ?
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum öncelıkle tebrık ederım senı.

olaya bıde su yonden bakalım kopegın hasarı cok ıse amelıyattan sonra dahı hasar kalıcaksa vücudunda ( sakatlık, vucudunda kı herhangı bı organın eksıklıgı on ayak arka ayak gıbı ) sokak kopegı oldugunu soylemıstın sanırım. o şekılde sokakta savunmasız bı sekılde kalıcaktır. ( saıp cıkan olmassa ) ben derım kı masraf yapılmasından yana deıl kopegın sonradan da zor durumda kalacagını dusunerek o köpeğin uyutulmasıda ( veterıner tarafından ıgne ıle oldurulmesı) düşünülebilnir.

kımse yanlıs anlamasın canılık katıllık gozu ıle bakmayın b.cekmecede 13 tane kopek beslıyorum sıteden bılen arkadaslarda war, köpek sevgım buyuktur...
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadett_gsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oncelikle ALLAH hepinizden razi olsun , maddi destek olanlardan da fikir uretip yardimci olmaya calisanlardan da , bizzat ilgilenenlerde. Bu devirde boyle bir dayanisma gercekten kolay olur bir sey degil

p.m olarak hesap no alabilirsem kendimce maddi destek olmak isterim.
    Edit : hesap no eklenmis. Pm e gerek yok. Tesekkurler

Ayrica ERENKOY de PASTEUR veterinerlik var. zihni bey avcilar veterinerlik fakultesinde profesordur ve aksamlari ve c. Tesileri erenkoyde oluyor

burasi hayvan dernekleri ile de calisan , sokak hayvanlarina ucretsiz olmasa da cuzi ucretlerle ameliyat ve tedavi yapan bi klinik. Benim diyen klinikten cok daha onemli ameliyatlari yaparlar

telefonu 0216 369 21 30 begin_of_the_skype_highlighting**************0216 369 21 30******end_of_the_skype_highlighting zihni bey veya alper bey

gidilirse Olca ( eşim ) 'nın vasitasi ile gelindigi soylenebilir

ulasim konusunda gerekirse yardimci olabilirim. Telefonum 0 533 218 76 81

aradım gorustum zihni bey de uyutmayı onerdi ..bizim goturdğumuz veterineri de tanıyormuş...birbirleriyle gorusturdum uyutmayı oneriyorlar yapıcak birşey yok diyorlar...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)