User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Hyundai Servisi Şikayet etmede izlenecek aşama ?

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet 1000 de bir olurmuş öyle dedi beyefendi.Gene binde bir olan bir olay bu araçta 2 ay önce başımıza geldi oda depo yakıt kaçırmıştı litrelerce benzin koltuk altına. Hyundai kullanan aile bireyimiz bir daha hyundaiye binmeyecek nefret eder konuma geldi .
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    türkiyenin en iyi hyundai servisi manisada bence

adamlar hiçbirşeyden anlamadılar yazılımla 145 hp lere dayanan eramın turbosu patlamıştı blow takılı olmasına rağmen adamlar bunu fabrika hatası olarak yazdılar

seviyorum onları hala her bayram mesaj atarlar
    hehehe .....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şöyle bir örnek vereyim. otomatik vitesli diğer ceed imin şanzımanı trafikte durup dururken kilitlendi bu yaz.cekiciyle servise cektirdim.orada inceleme yaptılar arabamı 3 gün içinde geri verdiler.aldığımın ikinci günü kullanırken bu sefer geri viteste titreme yapmaya başladı.servise tekrar götürdüm yine gayet ilgili karsıladılar ( anadolu kia ) ve durumu merkeze bildirdiler.uzmanlar gelmiş incelemeye sorunu çözemediler ve koreye bildirdiler.koreden şanzımanı değiştirin cıkan şanzımanı ar-ge için bize gönderin demişler.
    sonuç: bana söylediği gibi garanti koşullarından 1 hafta içinde değişen otomatik şanzıman (10bin tl faturasıyla birlikte). şuan için hiçbir sorun yok ve aracıma keyifle biniyorum ve 5 yıl boyu bu garantinin olduğunu bilmekse içimi rahat tutuyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)