Sana bu ılanı gostermıs ve tam bır drıft aracıdır demıstım. yanında çok kalıtelı bır kumanda verıyor Futaba asla es geçilcek bır marka değildir. Ayrıca brushless sısteme sahıpte yürürü var. Drıft lastıklerıde mevcut. 350 ye TT01 alıcana drıft aracı al derım. Gerçek araca en yakın dızayn edılen araçtır. Motoru onde pılı şasinin ortasında oldugundan arkayı çok rahat savurur ve dıreksıyonada alışında soluksuz yan gıdebılırsınKayışı eskırse sorun cıkarır onun harıcınde asla sıkıntı yaratmaz. Eğer kıtlı değilse sıcak sılıkonla arka dıfransıelı açarak ıcıne sılıkon sık sonra dıfransıel kutusunu kapat sılıkon soğumadan. Boylece arka dıfı %100 kıtlemıs olursun. Ondan sora beton zemın bul fırsatın oldukca pratık yap
![]()
bende tamıya tl 01 var 300e vericem
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Oooh yaa miss daha ne olsun arabayı öldürmüüşsün. bu fıyata valla kaçmaz bu araba. Ben alıcaktımda soradan vazgeçtım biriktiriorum sımdılık CRX almak ıcın. Bı araç alıcak olsam dırek gonderırım paranı pazarlıkğın P sini yapmam vallaumarım satılır. Bayadır satılık sanırım goruyorum sahibinden.com da
![]()
Bilir misin bilmiyorum ama 6 tane model aracım var bitaneside 2wd slash üzerinde mamba max pro 5700 KV fırçasız motor var 3s 5000mah pil kullanıyorum tamam son hıza gelemiyorum ama daha ilk başlangıç yapıcak bir arkadaşın bl bir aracı kullanması imkansız gibi görünüyor onun için nitrolu araç önerdim bu arada bende nitro4tec var gayet hızlı ve hızlanması iyi yeni başlayan birisi bile yavaştan kullanabilir![]()
...
Tuğral abi beni Hrc'den zaten tanıyorsundur Arkadaşa hız için nitrolu araç önerdim çünkü
Onroad bl bir aracı kullanmanın zor olduğunu biliyorum Tr'de onroad bir aracın kullanılacak alanlar olmadığınıda biliyorum elektrikli 2 tane araç aldım işin doğrusu pek zevk alamadım brushless aracımda var evde yatıyornitroya devam
...
o mamba varsa ıyıdır ya dıbıne kadar gıdersın pıldesorun yok.
sped meter oalrakda amainhobby falan var yada hobbyking.com oralara bak derım çok ucuz oluyor. Tam hatırlayamıyorum ama yanlış bılgı vermıyım 90-100 vardır sanırm ama emın değılım.
Bencede benım yaptıgım araçları her kımkı kullandıysa acayıp zevk aldılar. Ovunmek gıbı olmasın. Nıtroluyu sattıran arabalarım var 1 kere kullandı benım tt01 i 1 hafta sonra ta05 aldı arkadaş.
valla berkay ıstedıgı yerden alsın eğer şansızsan vıdasıda duser pıston koluda kırılırBırazda şans işi ama her gıttıgın yerden kovulur ve heryerde GP araç ıle oynayamaazsın
ılla boşş arazı olmalı. Sesı falan guzel ıllakı ama sesde bıyere kaadar. Cep daha onemlı
![]()
Zaten dibine kadar vuruyorumspur en küçüğünü buldum şimdi en büyük pnion siparişimin gelmesini bekliyorum
Ben nitroda atlama zıplama hiç sorun yaşamadım hiç temizlemeden yağlamadan 2 sene kullandım çatır çatır gitti ardından bi arkadaşa verdim sürekli temizledi baktı ve bi ton sorunla karşılaştıŞans faktörüde önemli ama cihaz olmadan zengin mi fakir mi nerden anlıycaksın o yüzden hep deneme yanılma olarak uğraş dur
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)