User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
76 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Rc araç yardim

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pm attim !

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.traxxas.com/products/elec...peed_chart.jpg
    burdaki oranlara göre pnion ve spur oranları ne olmalı en yüksek hız için? pnion'u yükseltip spur'u düşürmek gerekiyor sanırım!!

elektrikliye yavaş diyen nitrolu araçlarla son hız denemesi yapabilirim brushless 3s lipo 45c 8000mah 2 adet pil kullanıyorum

benzin pahalı olabilir ama pilde pahalı kyosho ve hpi off road iki araçla beraber oynadığımda hpi 2,5 depo kyosho 2 depo bitirince benim 1 takım (2 adet) pil bitiyor. Ve piller türkiyede tanesi 300-400tl civarında

Yapabıldıgın kadar arabanın ızın verdıgı kadar supuru kucultup pınyonu buyultmek lazım. bunun yanında en buyuk destekcınde esc nın ızın verdıgı en buyuk S ve C değerlı lıpoyu takmandır umarım bunları yaptıktan sonra arabanın başında ağlamazsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana bu ılanı gostermıs ve tam bır drıft aracıdır demıstım. yanında çok kalıtelı bır kumanda verıyor Futaba asla es geçilcek bır marka değildir. Ayrıca brushless sısteme sahıpte yürürü var. Drıft lastıklerıde mevcut. 350 ye TT01 alıcana drıft aracı al derım. Gerçek araca en yakın dızayn edılen araçtır. Motoru onde pılı şasinin ortasında oldugundan arkayı çok rahat savurur ve dıreksıyonada alışında soluksuz yan gıdebılırsın Kayışı eskırse sorun cıkarır onun harıcınde asla sıkıntı yaratmaz. Eğer kıtlı değilse sıcak sılıkonla arka dıfransıelı açarak ıcıne sılıkon sık sonra dıfransıel kutusunu kapat sılıkon soğumadan. Boylece arka dıfı %100 kıtlemıs olursun. Ondan sora beton zemın bul fırsatın oldukca pratık yap

rcpyldz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana bu ılanı gostermıs ve tam bır drıft aracıdır demıstım. yanında çok kalıtelı bır kumanda verıyor Futaba asla es geçilcek bır marka değildir. Ayrıca brushless sısteme sahıpte yürürü var. Drıft lastıklerıde mevcut. 350 ye TT01 alıcana drıft aracı al derım. Gerçek araca en yakın dızayn edılen araçtır. Motoru onde pılı şasinin ortasında oldugundan arkayı çok rahat savurur ve dıreksıyonada alışında soluksuz yan gıdebılırsın Kayışı eskırse sorun cıkarır onun harıcınde asla sıkıntı yaratmaz. Eğer kıtlı değilse sıcak sılıkonla arka dıfransıelı açarak ıcıne sılıkon sık sonra dıfransıel kutusunu kapat sılıkon soğumadan. Boylece arka dıfı %100 kıtlemıs olursun. Ondan sora beton zemın bul fırsatın oldukca pratık yap
    on arka kitli + one way dif mevcut

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende tamıya tl 01 var 300e vericem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rsyildiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    on arka kitli + one way dif mevcut
    Oooh yaa miss daha ne olsun arabayı öldürmüüşsün. bu fıyata valla kaçmaz bu araba. Ben alıcaktımda soradan vazgeçtım biriktiriorum sımdılık CRX almak ıcın. Bı araç alıcak olsam dırek gonderırım paranı pazarlıkğın P sini yapmam valla umarım satılır. Bayadır satılık sanırım goruyorum sahibinden.com da

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapabıldıgın kadar arabanın ızın verdıgı kadar supuru kucultup pınyonu buyultmek lazım. bunun yanında en buyuk destekcınde esc nın ızın verdıgı en buyuk S ve C değerlı lıpoyu takmandır umarım bunları yaptıktan sonra arabanın başında ağlamazsın
    25.2V'a kadar dayanıyor ama kaç C bulamıyorum castle mamba monster esc var traxxas e-revo brushless.

son hız ölçmek için en ucuz speed meter ne var bildiğin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    brushless denilen bir olay var bılıomusun bılmıyorum ama dunyanın en hızlı rc lerı elektrıklı motor kullanılar..
    Bilir misin bilmiyorum ama 6 tane model aracım var bitaneside 2wd slash üzerinde mamba max pro 5700 KV fırçasız motor var 3s 5000mah pil kullanıyorum tamam son hıza gelemiyorum ama daha ilk başlangıç yapıcak bir arkadaşın bl bir aracı kullanması imkansız gibi görünüyor onun için nitrolu araç önerdim bu arada bende nitro4tec var gayet hızlı ve hızlanması iyi yeni başlayan birisi bile yavaştan kullanabilir
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hız konusunda bazı ıstısna araçlardısında elektrıklılerı geçebılecek hıcbır araba yoktur. Pıst yarışlarında elektrıklıler kullanılır. Zaten RC cıler yavaş yavaş elektrıklıye donmektedırler. Rıdvan abimin de dedği gibi brushless (fırçasız) motor denen bır olayla pilli gözüyle bakılan ve elektrıkle çalısan araç 250 Km ye cıkabılmekte Brushlesslerde ıkıye ayrılıyor kendı ıcerısınde Sensorless ve sensorled diye yani sensörsüz ve sensörlü oalraktan. Uzun lafın kısası. EP (elektrık power ) araç hem drifte gelir hem hıza sen sadece torku fazla tutup drıft yapmayamı , yoksa torku az devrı fazla tutup hız yaparak mı kullanmak ıstedıgıne karar ver kardeşim
    Tuğral abi beni Hrc'den zaten tanıyorsundur Arkadaşa hız için nitrolu araç önerdim çünkü
    Onroad bl bir aracı kullanmanın zor olduğunu biliyorum Tr'de onroad bir aracın kullanılacak alanlar olmadığınıda biliyorum elektrikli 2 tane araç aldım işin doğrusu pek zevk alamadım brushless aracımda var evde yatıyor nitroya devam
    ...

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilir misin bilmiyorum ama 6 tane model aracım var bitaneside 2wd slash üzerinde mamba max pro 5700 KV fırçasız motor var 3s 5000mah pil kullanıyorum tamam son hıza gelemiyorum ama daha ilk başlangıç yapıcak bir arkadaşın bl bir aracı kullanması imkansız gibi görünüyor onun için nitrolu araç önerdim bu arada bende nitro4tec var gayet hızlı ve hızlanması iyi yeni başlayan birisi bile yavaştan kullanabilir
    madem o kadar bılıosun o zmn nıtrolu onermıceksın .daha kac tur benzın hava vıdası cevırıcem dıe dusunmesın ılk calıstırmada...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem o kadar bılıosun o zmn nıtrolu onermıceksın .daha kac tur benzın hava vıdası cevırıcem dıe dusunmesın ılk calıstırmada...
    Adam akıllı yerden alırsa onlar hallederler ben bikere olsun vidayla uğraşmadım amacım tartışma değil büyüklerimede saygısızlık yapmak istemem zevkler ve renkler tartışılmaz ben elektrikli araçlardan zevk alamadım
    ...

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam akıllı yerden alırsa onlar hallederler ben bikere olsun vidayla uğraşmadım amacım tartışma değil büyüklerimede saygısızlık yapmak istemem zevkler ve renkler tartışılmaz ben elektrikli araçlardan zevk alamadım
    sen yanlıs elektrıklı arac kullanmıssın .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    25.2V'a kadar dayanıyor ama kaç C bulamıyorum castle mamba monster esc var traxxas e-revo brushless.

son hız ölçmek için en ucuz speed meter ne var bildiğin?
    o mamba varsa ıyıdır ya dıbıne kadar gıdersın pılde sorun yok.
    sped meter oalrakda amainhobby falan var yada hobbyking.com oralara bak derım çok ucuz oluyor. Tam hatırlayamıyorum ama yanlış bılgı vermıyım 90-100 vardır sanırm ama emın değılım.
    sen yanlıs elektrıklı arac kullanmıssın .
    Bencede benım yaptıgım araçları her kımkı kullandıysa acayıp zevk aldılar. Ovunmek gıbı olmasın. Nıtroluyu sattıran arabalarım var 1 kere kullandı benım tt01 i 1 hafta sonra ta05 aldı arkadaş.
    valla berkay ıstedıgı yerden alsın eğer şansızsan vıdasıda duser pıston koluda kırılır Bırazda şans işi ama her gıttıgın yerden kovulur ve heryerde GP araç ıle oynayamaazsın ılla boşş arazı olmalı. Sesı falan guzel ıllakı ama sesde bıyere kaadar. Cep daha onemlı

rcpyldz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oooh yaa miss daha ne olsun arabayı öldürmüüşsün. bu fıyata valla kaçmaz bu araba. Ben alıcaktımda soradan vazgeçtım biriktiriorum sımdılık CRX almak ıcın. Bı araç alıcak olsam dırek gonderırım paranı pazarlıkğın P sini yapmam valla umarım satılır. Bayadır satılık sanırım goruyorum sahibinden.com da
    tsk ederım aciliyeti yok ondan duruyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o mamba varsa ıyıdır ya dıbıne kadar gıdersın pılde sorun yok.
    sped meter oalrakda amainhobby falan var yada hobbyking.com oralara bak derım çok ucuz oluyor. Tam hatırlayamıyorum ama yanlış bılgı vermıyım 90-100 vardır sanırm ama emın değılım.
    Zaten dibine kadar vuruyorum spur en küçüğünü buldum şimdi en büyük pnion siparişimin gelmesini bekliyorum

Ben nitroda atlama zıplama hiç sorun yaşamadım hiç temizlemeden yağlamadan 2 sene kullandım çatır çatır gitti ardından bi arkadaşa verdim sürekli temizledi baktı ve bi ton sorunla karşılaştı Şans faktörüde önemli ama cihaz olmadan zengin mi fakir mi nerden anlıycaksın o yüzden hep deneme yanılma olarak uğraş dur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten dibine kadar vuruyorum spur en küçüğünü buldum şimdi en büyük pnion siparişimin gelmesini bekliyorum

Ben nitroda atlama zıplama hiç sorun yaşamadım hiç temizlemeden yağlamadan 2 sene kullandım çatır çatır gitti ardından bi arkadaşa verdim sürekli temizledi baktı ve bi ton sorunla karşılaştı Şans faktörüde önemli ama cihaz olmadan zengin mi fakir mi nerden anlıycaksın o yüzden hep deneme yanılma olarak uğraş dur
    Bende elektrikli ile başlamak istiyorum nitrolar biraz daha bilgi ve maliyet istiyor onun için işi cözene kadar elektrikli kullanacağim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

GP alınmaz satılır
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende elektrikli ile başlamak istiyorum nitrolar biraz daha bilgi ve maliyet istiyor onun için işi cözene kadar elektrikli kullanacağim
    hehh ya sonunda anladın bizi şuan doğru yola girdin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GP alınmaz satılır

hehh ya sonunda anladın bizi şuan doğru yola girdin
    Yani bi araç bulup almak ilk işim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi hayırlı olsun kardeşim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)