2 sene binicekse qasqai falan en mantıklısı..
2 sene binicekse qasqai falan en mantıklısı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ben olsam ya grand cherokee 3.0 dizel alırdım ya da x5 alırdım yine
Kalem..
Connecting site...
Tango-1 never dies.
XC90 2.4 D5 bakabilirsiniz fiyat açısından iyi arabalar. 2.5 Touareg'dense tercih ederim.
Ve ya LR Discovery TD5.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
yarın bakmaya gidiyoruz nasipse. Bakalım kafamızdaki rakama bırakacaklar mı
Connecting site...
Connecting site...
lip hariç çok hoş görünüyo bence
rocco
Connecting site...
mini
Connecting site...
fantezi.. içi çok iyiymiş
Connecting site...
siyah bi jant olsa tadından yenmez sanki![]()
Connecting site...
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
zaten temiz... boyadan motora, alt takımdan iç mekana kadar kusur bırakmadan bakım yapsak; etse etse veya taşı 200'e bölsen 7.000 lira tutar. sonra bin 5 sene... sıfır elysee'den, 301'den, clio'dan ya da ne biliyim linea'dan falan iyidir bence.![]()
Connecting site...
az yakıp üç beş valiz fazla almalı da derseniz... şekli de hoş:
Connecting site...
not: kumaş koltuklara kafayı takmayın. deri döşemeli emsallerimiz de mevcuttur.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
konunun müdavimlerine soruyorum; 0 km vw cc mi, yoksa şu mu?
Connecting site...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Bence 0 vw diyen de çıkar. Sebebi ise garanti. Olası bir sorun çıktığında cebe yansıyacak bedel.
Instagram: mutusgarage
Sıfır sıfırdır derdim ancak karşısında mercedesin en güzel kasası ve km de sıfır sayılır. Evet garanti yok ama mercedes için çok sıkıntı olacağını sanmam.
bunun yanında c.c nedirYanlış anlaşılmasın c.c de mükemmel bir araç vw de tek beğendiğim modeldir birde bettle ile lupo ları seviyorum onlar ayrı
..
sorunun cevabı sende biliyorsun bende aynı kasayı arıyorum 2007 model olanını
şu anda tanıdığım olan tüm arkadaşlarıma türkiyede her yere haber saldım temiz dolu makyajlı olanından bir şey arayışındayım..
istesem bugün gider doğuşdan çok rahat kredi bile çekmeden sıfır c.c alırım.. doğuşda birde çocukluk arkadaşım çalışıyor gayet güzel bir indirimlede alırım ...ama bunun yanında c.c nedir aklımın ucundan bile geçmedi ???
biz araca gönül vermiş inanlarız öyle ikinci el yedek parça garanti v.b takıntımız yok olan zaten sıfır c.c diyicek onları için çok doğru ve makul bir tercih hak veririm.. bizim gibi mantalitede olanlar mercedes diyicek![]()
açıkcası mercedese alternatif bakındığım gücüm acaba yetermi dediğim 2 araç vardı biri cls biride panemera bakdım ikiside hayal otur oturduğun yere dedim.. krediyle rahat alırım cls de panemerada ama ben şahsen kredi kullanmam işim olmaz Allahda büyük söyletmesin o hatayı bir kere yapdım bir daha asla.. Gücüm param neye yeterse o..
Bence bu bir kıyaslama değil tercih meselesi...
C.C tercih edenlerinde sıfır olmasından ötürü doğru nedenleri olur..
Mercedesi alıcak adamında kendince bir zevki tarzı nedeni vardır benim fikrim![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
cc diyecek olanların görüşlerine saygı duymakla birlikte şehsen ben de e klasse derdim beyler.96.000 km'de 2001 e200 kompressor kullandım 1 ay kadar; o bile manyaktı ki bunu hayal dahi edemiyorum. w211 en güzel kasa gerçekten.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)