Çok teşekkür ederim şimdi bakmaya başlıyorum . Sıkarak şehiriçi,klimalı 6,5-6,6 çok iyi . Şuan C5 e-hdi otomatik(Tek kavrama) var dediğin gibi kullanım da 7,5 litre ortalama.
Edit: Kaç model üstüne bakayim. Özellikle olması gereken opsiyon var mı ?
Çok teşekkür ederim şimdi bakmaya başlıyorum . Sıkarak şehiriçi,klimalı 6,5-6,6 çok iyi . Şuan C5 e-hdi otomatik(Tek kavrama) var dediğin gibi kullanım da 7,5 litre ortalama.
Edit: Kaç model üstüne bakayim. Özellikle olması gereken opsiyon var mı ?
Connecting site...
Renk ???
2009 da benzinli eski kasa i30 vardı ozamanda babam aynılarını bana diyodua ordan kalma haha
valla 2012 de i30/ceed ikiside yenilendi. boş paketi yok
2012-13 ceed icin konusuyorm(2014 de bir alt pakette geldide gereksiz) concept-concept plus-premium var benimki concept senesinin en alt donanımı ama
katlanır ayna - kararan dikiz - oto klima - cruise ve hız limitleyici - bluetooh - far yagmur sensorleri- viraj aydınlatma - esp -16 celik jant - kol dayama -sogutma torpido diye aklıma suan gelen bir ton standrat ozellik var(i30 da aynı).bir üst concept plusda bana ek komple cam tavan+sunroof + 17jant ve ledli gündüz farları var
bu benim donanımım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64597019/detay
buda i30 daki benim donanım ( hyundaide 2 donanım var adlarını unuttm. linkteki gibi piano black ızgara alt, krom çift cizgili ızgara üst donanım)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67901340/detay
o şamandıranın i.neliğinden ceyhun6 yada 7(muhtemelen 7di) litrenin altında benzin/mazat girdiği sürece okumıyor yol bilgisayarı
5 sene oncede hyundaim vardı ozamanda oynatmıyodu üstteki nedenden 20tl![]()
1881 - 193∞
kia hyundai grubunda eğer 50km nin altına düşüp gostermemeye başlarsa az yakıt aldığında düzelmiyor![]()
benim getz de aynı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
hahahabirinde 7litrenin üstünü koydur yeter. 40 lira al birinde 30 lira anlarsın
edit: buarada millet şaşırmış.56.900 dü ben alırken(2013 kasım)once 53.450 ye sonra durduk yere aracın icine kurcalarken 51.500e bıraktı satıs danısmanı. araç elde kalmıstı heralde durduk yere 2bin tl indi
i30da aynı gün 53.450 ye bırakmıslardı. şimdi 56.900 olan zamla 66.500 olunca 2.elde uçmuş çüş fiyatlara bak 60 larda geziyo 2.eller![]()
1881 - 193∞
g klasse'lerin hastasıyım ama bu fiyatlar nedir aga? araç neredeyse 30 yaşında, günümüze göre zır boş ve 65.000 lira:
Connecting site...
kapı gibi pajero'lar var o fiyata:
Connecting site...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
O zaman full 1 ceed cekelım düz vitesinden ...
Connecting site...
ortancası bu full değil
kadran farklı , hafızalı elektrikli koltuk, jant,teyp,otomatik park, ıvır zıvır farklar var ve hepsi otomatik
bknz full olan premium
Connecting site...
1881 - 193∞
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)