araç satıldı heralde ilanı yokkk
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Arkadaşlar AE86 şuanda halen duruyor aracı arada sırada garajdan çıkartıp ben kullanıyorum.1985 Model bir araç Çanakkaleden gidip biz aldık bazı eksiklikleri vardı 1985 model olduğu için mazur gördük.Bastık geldik bir hevesle aslında s2000 kullanıcısıyız biz bazı arkadaşlar biliyordur araçlarımıza ne kadar temiz ve özenle baktığımızı.O dönemde bazı olaylardan dolayı çok istediğimiz bir s2000 i alamadığımız için gözümüzü kararttık proje yapacaktık fakat allah yardımcı oldu istediğimiz s2000 i aldık.Sonuçta AE86 boşa çıktı arabanın tabiki sıfır araba gibi olmasını bekleyemeyiz sonuçta 1985 model fakat ben arabayı yaklaşık 20-25 gün kullandım eve gidip geldim arabanın şanzımanı vites geçişleri ve yürür kısmı gerçekten iyi durumda.Biz alır almaz gerekli ayarları yaptırdık Hem Lpg hem Tüv muayenelerini yaptırdık.Tüm aksamları çalışır duruma getirdik garaja çektik tekrar ilan vermiştik fakat bir sorun olduğunu ve ilanın çıkmadığını gördüm.Araca gelip bakan arkadaşların çoğu beğendi almak istedi fakat arkadaşlar 4000 veriyim 500 , 500 taksit olurmu cinsinden pazarlık yaptığı için anlaşamadık Nakit parasıyla gelen arkadaşlara yardımcı olabiliriz yeterince açık olduğunu sanıyorum sormak istediğiniz birşey varsa PM atabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım tşk ederım.
[SIGPIC][/SIGPIC]
4000, 500,500 diyen bendim. (Chevrolet marka jiple gelmiştik 2 yakışıklı çocuk 1'i uzun boylu) Sağ olsun Murat abiyle çıktık dolaştık. Araba bana çok güzel gözüktü. Lakin Murat abi abisini aradı ve abisi bu teklifi kabul etmedi. Sağlık olsun şimdi kredi mredi uğraşıp duruyorum. Bir bankadan kredi alabildiğim anda sizi arayıp arabayı aldığımı söylicem. : )
Arabanın satılmadığını duyduğuma çok sevindim. Belki bencillik ama, inşallah satılmaz, ben krediyi ayarladığım vakit ben alırım. Böyle kötü (size göre kötü, bana göre değil : ) ) bi dilekte bulunduğum için kusura bakmayın, mazur görün. Lakin, o araba benim olmalı! : )
K.
Evet serıf kabul etmemıs herhalde ben yoktum o gun tesıste.Bınıpte bu kadar temız yazabılıyorsan dıcek zaten bırsey yok.Keske pesın dusunebılsen bı ayar cekerızFıyatta uçmamaya çalıştık bir meraklısı delısı gelır dıye 8-9 yazmadık elimizden geldiğince masraflarımızı cıkartacak bır rakam yazdık inan bana.İnş sana nasip olur bu kadar istiyorsun ne diyim
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
At hırsızı, sen çevrimdışı ikin sana youtube'dan şarkı linki atan, şarkı sözleri atan kim? : ) Bakma şu aralar dertten sıkıntıdan kimseyle konuşamaz oldum. Yoksa yazmama gibi bi durumum yok, senin bana geri dönmeme gibi bi durumun var : ) Msnden konuşuruz, burdan hoş gözükmüyor panpa. ; )
K.
1986 Toyota Corolla 1.6 AE86 8.000 TL Sahibinden satılık ikinci el
Kendisini tanıyanların hepsi ölmüş belli..
Ayrıca:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37982453/detay
Ezmiş..
Legen...wait for it...dary!
Geçen yaz değil, ondan önceki yaz istanbulda go kart a geldiğimde S2000'leri gördüm ve o garajın içinde baya örtülerle kaplı şekilde falan saklanıyordu.. O yüzden araçlara nasıl baktığınızı iyi biliyorum.. Bu da fotoğrafı.. Beyaz perdenin arkasında bir S2K daha var.. onun örtüsünü açmamıza izin vermemişlerdi
Ben de dışarıdaki bulgaristan plakalıya sulandım, secde ettim
O zamanlar ben çok tanımıyordum sizleri, go karttan çıkınca B.Aktepe'nin eski eg siyle karşılaştım..Tanıştık falan.. Onun da fotolarını çektmHayatımın en güzel günlerinden biriydi heralde
Şimdi Istanbulda'ki bir arkadaşım, herşeyi ondan öğrendiğim diyim, sık sık go kart'a gidiyor ve sizinle de muhabbeti vardır eminim Ferdi abi.. AE86 için fiyat bile almıştı ben söylemiştim.. Bir kaç yerinde çürük var modelinden dolayı ama genel olarak çok güzel görünüyor demişti
Lakin Kakus, sen alamazsan ben üstüne yatabilirim haberin olsun
![]()
1985 Toyota Corolla 1.6 AE86 11.500 USD Galeriden satılık ikinci el
bu aracı bılıyorum efes beer pointin yanında oturuyor galıba sahıbı garajdan cıkarırken cok gormuslugum vardır..gezılen bakılan bı araba ama motoru nedır acaba ? onu cozemedım 4A tamamdadevamı ne
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)