Öncelikle Merhaba Sarı 106 GTI Uğur Arkadaşım Olur Fotoğrafları da Ben Çektim Ama Aracın Fotoğraflarında Uygulanan En Ufak Photoshop Yoktur Akşama Doğru Çektiğimiz için Renk Tonunda Hafif Oynama Yaptım oda Normal Birşey..Diğer Çektiğim Fotoğraflarda ise yukarıda dediğim gibi araçlara uygulanan en ufak photoshop yoktur..
Aracın Bilgilerine Gelince ''eser'' Arkadaşımızın Söylediği Arka Çamurluğunda Hafif Kazası vardı kapı ağzıyla birlikte düzeltilmiş diye biliyorum onun haricinde kazası veya darbesi yok .Bel Altı Boyası mevcuttur zaten uğur arkadaşımız araçta ne varsa söylemiş yürürü , mekanik aksamı alt takım yürüyeni gerçekten ciddi derecede güzeldir temizdir , kesinlikle gönül rahatlığıyla alın diyeceğim tıpır tıpır bir araçtır.aracı yakından görünce fotoğraflardan daha güzel durduğunu anlarsınız zaten. kolay gelsin
ayrıca ankaradaki zeytin gri'de kayseriden gitmedir bel altı boyalar mevcuttur ondada stock bir araçtır
![]()
Ben bu iki araç hakkında sana yorumumu yaptım![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Peugeot / 106 / GTI / ORJİNAL 2001 GTI ZEYTİN GRİSİ sahibinden.com'da
Araba temiz duruyor.
Ama baktırmak lazım.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Söylediklerim yanlış anlaşılmasın da
Sarı olan Airbag açmış olabilir mi yada Sürücü direksiyon değişmiş olabilir mi?
Sanki sonradan takılmış gibi duruyor..Simit ve airbag alakasız farklı duruyor birbirinden
Sanki
Birde Kül gri olanı bende merak ediyorum net bilgisi olan var ise sevınırım gerçekten
ankaradan tolganın 106var güzel duruyo satılıktı en son düşünülebilir ufak tefek ihtiyacı var bildiğim kadarıyla bir görüş istersen kardeşim ankaraya gittiğimde görmüştüm temizdi araba.
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)