ben 3-4 kısıye takas teklıfı yolladım bıle:D 2 - 3 gun once
Printable View
zamaninda inceleme firsatim olmustu,
vitesin hantalligi zaten soylenmis
ekleyecegim hondanin en az modifiye parcasi uretilen modellerinden oldugunu duymustum
Yalnız 4ws özelliği o uzunluktaki aracı çok esnek bi hale getiriyor.
Alacak olsam 4ws'si çalışanı tercih ederdim.
G5 otomatik şanzımanları bildiğiniz!! bozulabilen şanzımanlar değil tam tersi kaya gibi sağlamdırlar... tek kötü yanı bu şanzımanları triptronik olmasından dolayı ve milleitn bu araçları hor kullanmasından kaynaklanan aşırı şanzıman yağının ısınıp Ana Selenoid Beynine zarar versinden kaynaklanan sorunları vardır. Ama çözümüde kolaydır... ATF yi soğutmak için araç radyatörü dışında yeni ve daha büyük bir yağ radyatörü takarak şanzıman ısınmasına engel olunmalıdır.... ben daha şanzımanı açılmamış 2 3 tane lude biliyorum ve şu anda 200K civarındalar... Ama kendi üstündeki otomaitk şanzımanı hiç hisli değildir sürekli arabayı baydıran bir şanzımana sahip ve acağip sıkıcıdır.... tr'deki düze çevirilmiş ludelerde genelde accord şazımanlıdır ve bişi anlaşılmaz genelde. Gerçek type s şanzımanı hiç birinde yoktur olsa tadndan yenmez.... olsa zaten B18 integra tayparlarla sevişecek durumda olurlar.... yada en kötü ihtimal H2B yapılır oda bambaşka bir tad verir ludeye ;)
4WS ye gelince... bunlar eski kasa ludeler veya MAN'ın körüklü otobüsleri gibi mekanik değildir trdekiler... elektronik kontrol edilir ve kaldırıma sürttüğünüzdede ve kaldırım üzerinde 4ws ile sevişirseniz bu cihaz kendini bozmuyor sadece güvenli moda alarak kendini kapatıyor... düzeltmeside kayet kolaydır... aracın içinde 4WS sigortasını söküp aracı resetliyorsunuz çalıştırdığınızdada otomatik olarak 4ws tekrar çalışır duruma geliyor.... rot ayarında ise arka tekerleri 4ws alignment anahtarı ile kilitliyorsunuz.... işiniz bitince geri söküyorsunuz...
Parçası bulunmaz yan sanayiside yoktur.... çıkma varsada sıfırla yakın fiyatlara sahip onun için mutlaka kaskolu gezin üzülmeyin... tek farı 780 liradir... motor içi parçaları ise F20 F22 H23 motorları ile hemen hemen aynıdır... mekanik olarak çoğu parçası mevcutdur... ama kaporta ve iç aksam yoktur...
bu aracıda alacaksanız kişilikli olduğu için alın gazlamak için hiç almayın zaten trde bir elin parmaklarını geçmiyecek kadar düzgünü bile kalmadı....
bizde suan bırtane prulude var manuel bız kendımız cevırdık ve cok tatminkar 4ws yi iptal ettik ama rot balanscıda deıl..gayet basarılı hıc bır sıkıntısı yok suan ıcın memnunuz.
onat araba güzel ama sana gitmez kardeşim.. vti alalım :) prelude olmayanından..
4ws lerin benim bildiğin fabrikasyon manueli yok türkiyede olan manuellerde accord şanzımanlı sonradan çevrilmiş manueller.. otomatik şanzımanı çok kaliteli bir şanzımandır bizim millet tiptironik kullanma kültürü olmadığı için şanzımanları indirtebiliyorlar yoksa kuralına göre kullanılsa periyodik şanzıman yağını koy git asla indirtmessin şanzımanı..
preludeler çok değerli araçlardır arabadan anlayana o aracı honda japonya dışına bile sınırlı sayıda ithal etti 220 beygirlik 260 beygirlik özel type s versiyonlarını bile ithal etmedi japonya içinde satış yapdı amerikaya bile baz versiyon olan 200 beygirlikleri ithal ettiler... avrupaya avrupalı konforuna düşkün olduğu için konforu yüksek ama performansı düşük 185 beygirlikleri sattılar..