User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: prelude 2.2vti 4ws için fikirleriniz ???

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi kaç gündür netten 2.2vti 4ws ilanlarına bakıyorum ve manuel bulabildim 1 tane.çok temiz bir araç.prelude ün artısyla eksisiyle nasıl bi araç olduğunu ve tecrübe etmiş olan varsa nasıl yürüdüğünü paylaşırsa sevinirim.
    1 haftadır bende butun ılanlara baktım manuel 2.2vti cok az. Tr'ye gelenlerin çogu otomatik
    2.2vti 4ws ler cok guzel goruntu olarakta yürüyen olarakta fiyatlar biraz düşündürücü ama çok güzel verilir 20-25 lira
    örnek:
    YouTube - Honda Prelude 2.2 VTi VTEC 4WS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TEG'i sattığımda alıcam bundan bitane hep istemişimdir prelude 2.2VTİ'yi.

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TEG'i sattığımda alıcam bundan bitane hep istemişimdir prelude 2.2VTİ'yi.
    ben 3-4 kısıye takas teklıfı yolladım bıle 2 - 3 gun once

bond777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zamaninda inceleme firsatim olmustu,

vitesin hantalligi zaten soylenmis

ekleyecegim hondanin en az modifiye parcasi uretilen modellerinden oldugunu duymustum

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 haftadır bende butun ılanlara baktım manuel 2.2vti cok az. Tr'ye gelenlerin çogu otomatik
    2.2vti 4ws ler cok guzel goruntu olarakta yürüyen olarakta fiyatlar biraz düşündürücü ama çok güzel verilir 20-25 lira
    örnek:
    YouTube - Honda Prelude 2.2 VTi VTEC 4WS
    Hepsi otomatik.. Manuel gördüklerin ya gümrükten çıkmıştır(ki ben görmedim gümrükten), ya da sonradan çevrilmiştir
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otomatik şanzımanlıları biraz sıkıntılı diye biliyorum 50bin kmde bir bozuluyor... bunun dışında arka tekerlekleri yönlendiren sistemdede sıkıntı olabiliyormuş....

bunlar dışında bence hondanın tr de bulunan en baba aracı bi ara fena kafayı sarmıştım baya araştırdım....

yol tutuşu inanılmaz derecede iyi
    konfor donanımı baya yüksek seviyelerde cruise control dahil baya bişeyler var
    manulel viteslisi yakıt olarak üzmez ama otomatikte
    şehir içi 10lt
    şehir dışı 6lt
    diye biliyorum, şehir içi ve dışın arasındaki fark şanzımanın nekadar dandik olduğunu gösterir bence...

manuelinin o-100ü 7 8 saniye aralığında

aklıma gelenler bunlar dahahada gelirse yazarım yada başka sorun olursa cevaplamaya çalışırım.....
    otomatik viteste o fark normal ya..

otomatik viteste ilk kalkışlarda kayıp çok fazla, dolayısıyla şehir içi hep yüksek oluyor

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız 4ws özelliği o uzunluktaki aracı çok esnek bi hale getiriyor.
    Alacak olsam 4ws'si çalışanı tercih ederdim.

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G5 otomatik şanzımanları bildiğiniz!! bozulabilen şanzımanlar değil tam tersi kaya gibi sağlamdırlar... tek kötü yanı bu şanzımanları triptronik olmasından dolayı ve milleitn bu araçları hor kullanmasından kaynaklanan aşırı şanzıman yağının ısınıp Ana Selenoid Beynine zarar versinden kaynaklanan sorunları vardır. Ama çözümüde kolaydır... ATF yi soğutmak için araç radyatörü dışında yeni ve daha büyük bir yağ radyatörü takarak şanzıman ısınmasına engel olunmalıdır.... ben daha şanzımanı açılmamış 2 3 tane lude biliyorum ve şu anda 200K civarındalar... Ama kendi üstündeki otomaitk şanzımanı hiç hisli değildir sürekli arabayı baydıran bir şanzımana sahip ve acağip sıkıcıdır.... tr'deki düze çevirilmiş ludelerde genelde accord şazımanlıdır ve bişi anlaşılmaz genelde. Gerçek type s şanzımanı hiç birinde yoktur olsa tadndan yenmez.... olsa zaten B18 integra tayparlarla sevişecek durumda olurlar.... yada en kötü ihtimal H2B yapılır oda bambaşka bir tad verir ludeye

4WS ye gelince... bunlar eski kasa ludeler veya MAN'ın körüklü otobüsleri gibi mekanik değildir trdekiler... elektronik kontrol edilir ve kaldırıma sürttüğünüzdede ve kaldırım üzerinde 4ws ile sevişirseniz bu cihaz kendini bozmuyor sadece güvenli moda alarak kendini kapatıyor... düzeltmeside kayet kolaydır... aracın içinde 4WS sigortasını söküp aracı resetliyorsunuz çalıştırdığınızdada otomatik olarak 4ws tekrar çalışır duruma geliyor.... rot ayarında ise arka tekerleri 4ws alignment anahtarı ile kilitliyorsunuz.... işiniz bitince geri söküyorsunuz...

Parçası bulunmaz yan sanayiside yoktur.... çıkma varsada sıfırla yakın fiyatlara sahip onun için mutlaka kaskolu gezin üzülmeyin... tek farı 780 liradir... motor içi parçaları ise F20 F22 H23 motorları ile hemen hemen aynıdır... mekanik olarak çoğu parçası mevcutdur... ama kaporta ve iç aksam yoktur...

bu aracıda alacaksanız kişilikli olduğu için alın gazlamak için hiç almayın zaten trde bir elin parmaklarını geçmiyecek kadar düzgünü bile kalmadı....

Metin Bilen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde suan bırtane prulude var manuel bız kendımız cevırdık ve cok tatminkar 4ws yi iptal ettik ama rot balanscıda deıl..gayet basarılı hıc bır sıkıntısı yok suan ıcın memnunuz.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onat araba güzel ama sana gitmez kardeşim.. vti alalım prelude olmayanından..
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    4ws lerin benim bildiğin fabrikasyon manueli yok türkiyede olan manuellerde accord şanzımanlı sonradan çevrilmiş manueller.. otomatik şanzımanı çok kaliteli bir şanzımandır bizim millet tiptironik kullanma kültürü olmadığı için şanzımanları indirtebiliyorlar yoksa kuralına göre kullanılsa periyodik şanzıman yağını koy git asla indirtmessin şanzımanı..

preludeler çok değerli araçlardır arabadan anlayana o aracı honda japonya dışına bile sınırlı sayıda ithal etti 220 beygirlik 260 beygirlik özel type s versiyonlarını bile ithal etmedi japonya içinde satış yapdı amerikaya bile baz versiyon olan 200 beygirlikleri ithal ettiler... avrupaya avrupalı konforuna düşkün olduğu için konforu yüksek ama performansı düşük 185 beygirlikleri sattılar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onat araba güzel ama sana gitmez kardeşim.. vti alalım prelude olmayanından..
    ramo konu hortlamış bro o zaman vardı öyle bir planda şuan yok malesef.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)