benım tekneyle gelıcem ufak masa halletmı super olur
Printable View
Bugun gunduz merada 40 kusur adet kaba lufer aldi arkadaslar. Biz de az once donduk luferden. 20-25 parca sarikanat ve lufer karisik aldik. Berektli ve zevkli bi avdi :)
ne ticareti yaw. o balıktan gelecek para avcıların orda keyfe keder harcadıkları parayı bile karşılamaz.
tamamen spor ve keyif işi.
benim takımlar v.s büyükçekmeceden boğaza git gel filan derken 1 günde giden para 150yi bulabiliyor.
hani o da demlenilmezse. bide demlenenleri düşün 1 günde 300lük olan var :D
yani kaç kilo balık avlayacazda kâr edecez :D külliyen zarar.
ama o keyif hiç bişeye değişilmez.
Agzina saglik Gokhan :)
Benim kendi teknemle tuttugum veya vurdugum hicbir baligi bugune satmadim. Yeri geldi vurdugum tek levrege 500-600 lira teklif eden adamlar oldu ama o baligi ben zaten suda gordugumde onu hangi dostlarimla nasil pisirecegimin hesabini yapmis bile oluyorum :) Geriye sadece tetigi cekip baligi dizgiye takmak kaliyor :) O birkac kilo baligin yarattigi sicak dostluk ortamini mumla ariyorsunuz bazen :)
Ama yukarida bahsettigim 40 kusur tane kaba luferi yakalayan arkadaslar o baligi sanirim satiyorlar. Ama dun aksam kendi teknem ile cikip yakaladigim luferleri arkadaslara dagittim simdilik sus payi :) ki bir dahaki sefere yakaladiklarima sulanmasinlar :)
wallahı ztn bır cıkmada aldıgın yıycek ıcecek ıvır zıvır benzın tekne sırf masraf :D ama zevkı yasaması super :icon_tup:
abi nerden yakaladın ya bızde gıdelım Tımur abı ıle.. gercı lufer acıkta oluyor bız sarıkanata eyw dıyoruz :)
Cahit alirim ben senin gonlunu :D
haber verirsiniz banada musait olursam gelirim bende baliga ;)
Cahit yarın için oltaları hazırlıyorum
dün saat 3 te arkadaşlar köprüye gittiler akşam 11 e kadar irili ufaklı 40 a yakın çinekop çekmişler. hava daha soğuyup yağmurlar başlamadın bir kaçamak lazım.
Timur abi akşamları kıyıdan olta ile atsak yemli gelmezmi?
gelir gelmesine ama çok akıntı var ve çok kalabalık. milletin oltasına karışıyıor işin tadı kaçıyor. ben dün iş dönüşü emirgan tarafından geçtim balık çeken vardı. cahit ile çıktığımız akşamki yerden biraz daha ilerisi uygun aslında. kayıkların arasından denemek lazım.