yeminle bende imrendim valla babama söyliimde gece gidelim yahu :)
Printable View
yeminle bende imrendim valla babama söyliimde gece gidelim yahu :)
bu ara Çinekop var,sarıkanat dedigimiz türden.
Oltası Normal Sırığa 4 adet misinayla bölüm yapıyosunuz.
her misinada 3 adet kanca vardır. yani bi seferde maksimum alacağınız balık 4'tür oda koparmazsa.
numara olarak bişey diyemicem geçen akşam zokaya kaldık bizde burda :)
Fena balık var yalnız.
yem olarakta istavriti ister bütün ister ortadan 2ye keserek (kafası hariç :D ) bağlandıktan sora balık sizindir :D
Çinekopda var yeşilköy kıyılarında:D bu ara güzel bi balık yicez :D yağlanmıştırr :D
akşama köprüye gelen yanında tavuk göğüsü getirsin. az önce gelen habere göre eşşek istavriti çıkıyormuş. :D
yemin içine azcık sakız yapışıtın :) bakın neler oluo ozmn kancadan sitesede kurtulamıyor :D ahahah
Izgaralık evet :D
Palamutu bende tavada sewerim,Bence hamsiden başkası ızgarada YALAN :D
Ondan sorası ne olacak,hadi denizdeyken tamam :d
Eger dedigin gibi Çıkmıyorsa kancayı ve oltayı ne yapıacksın sora balığı nası çıkaracaksın :D
ya peki deyinki bana 15 20 kıloluk yayın cıkıo İST e yakın neresi şşimdi giderim..
ekibini kur reis 4 de 4 maç yapalım bi kaç gün önceden söyle bir pazar yazlıga alayım sizi :)
denize girmek serbest havuzda buluruz yeterki girmeye adam olsun :)
hatta cumartesi akşamından yatılı gidelim şömine, şarap şekli, yanlız 4 yatak var :) ekibi saglam tut :) istenmedik olaylara karşı :)
gelirizde agır olur şimdi bizim misafirlik:)
balık avlayacaz misina dolanacak motor bozulacak makara kukara olacak, şimdi zıpkın alcaz mürene atacaz mürende bize atacakmı:) yılanbalıgını avlarsak denize düşünce neye sarılcaz :)
zıpkın ve alkol çok uyumsuz şeyler ;)
bi adamı sabaha kadar kamışlasan biş olmaz ama zıpkın gercekten sakat;)
tavuk gögsü yagsız oldugu için tercih ediliyor istavritler rejimde ya:)
şaka bir yana igneye daha kolay takılıyor çıkması daha zor oluyor;)
dedigim buydu eşşek istavriti ilerleyen saatlerde alkolün etkisiyle van gölü canavarına dönüşüyor :)
gölet var ama kesin tutarmısın, biliyorsun yayın beklemek zor iş çıngırak çalsın diye çok beklemekte var, istersen ayarlıyayım ama ne balıgı ellerim nede yerim :)
Babamla yapardım küçükken cuma akşam üzeri kireçburnu sahiline gider orda araç park etme için olan ceplere park eder.Arabanın tam önünden sallardık oltayı pek birşey çıkmazdı.Zaten çıkmama ihtimaline karşı yanımızda yemek götürürdük.Akşam çok eğlenceli olurdu. :D
abi gel sen tekirdağ marina tarafında güzel balıklar çıkıyormus