Allah rahmet eylesin... hepimiz dikkatli olmalıyız arkadaşlar hem kendi canımız için hemde çevredekilerin canı için :(
Printable View
Allah rahmet eylesin... hepimiz dikkatli olmalıyız arkadaşlar hem kendi canımız için hemde çevredekilerin canı için :(
sabah 7.30 ta izleim bunu moralim bozuldu bide istanbulda bi kaza olmuş 2 otomobil sürücüsü kaçmış oda çok fenaydı
yas 18 birazda tecrubesizlik.. arkadasida vuruyordu dobloya fakat kirdi, biraz daha tecrubeli olsa belki oda kirip bu durum geri alinabilirdi..
allah rahmet eylesin, çoban sanki tarlada gidiyo.
Off yaa off
Allah rahmet etsin
Hata affetmıyor :(
Allah rahmet eylesin.
Allah ölümünden hayırlısını nasip etsin.
Çok kötü olmuş ya, içim cız etti.
Ooff of cok fena olmus yaw Allah rahmet eylesin:(
belli bi saatten sonra ne kask nede başka birşey hiç bir işe yaramıyor..
Yarışan 2 genç UAG kullanıyor.
Doblo 'ya çarpan vefat ediyor. Diğer arkadaşı ise sinir krizi geçirip hastaneye kaldırılıyor.
Diğer görüntülerde ki R6 'nın kullanıcısı benim çok yakın arkadaşım ve şu an aramızda değil.
ölenlerin ailelerine başsağlığı yerlerini cennet eylesin yaradan...
doblodaki sürücü elbet ömür boyu vicdan azabı çekecektir ama bu gideni geri getirmeyecek yazık oldu...
o doblo sofuru geberseymıs serefsızın evladı okuzlere verıyor ehlıyetı salıyorlar trafıge koyunde araba kullanıyorlar ne sag ne sol gıttı adam bı hayvanın hatasına yazık
Doblo sürücüsü hatalı ama motorda hiç masum değil. Çok yazık olmuş Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin.
00:10 da sanki motorla doblo arasında en fazla 30 metre mesafe var gibi görüyorum.O motor 80 km hızla gitse bile o dobloya vuracagı kesin.Ölüm yarışı diyip suçu motorculara yıkmak istemişler akılları sıra.
Motor alcaktım bu görüntüden sonra vazgeçtim.
yazık günah yaw S:
Diğer motorsikletliyi çok merak ediyorum acaba o vicdan azabı ile nasıl yaşayabilecek.
Bir motosiklet kullanıcısı olarak videoyu detaylı izledim. Yarış yok ortada max hız kaza anında 100 km/h gibi... Allah rahmet eylesin Doblo %100 suçlu... :(
allah ramet eylesin :(
beyler makina r6 ve adam hiç gaza basmıyor hızlı degiller....
ben en basta YBR tarzı bi motor sandım uzaktan çekimde...hızları 100-120km arası yarıs durumu filan yok..olayın siddetli olmasının sebebi adam fren çok az basabilmiş ve dolmuş çok hızlı girmiş petrole :( Allah rahmet eylesin..