İlk görüntülerle R6 'nın alakası yok.
İlk görüntülerdeki motosikletlerin markası 125 cc Mondial UAG vb.
Yarıştıklarını anlamak için motorcu olmaya gerek yok. Yarıştıkları bariz belli siz Adana 'nın UAG 'ci gençlerini bilmezsiniz.
Printable View
Yuh ya en sağdan en sola beygirleme dönmek varmı ya hayvan herif.
içim bşr garip oldu Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara Allah sabır versin
kardesim uag meag ceag bilmem ben. motoru 125cc ybr mondial tarzı bi motor sandım fakat sonra r6 görüntülerini görünce adamların hızlı gitmediklerini düşündüm.r6 olunca 120 vb bi hızda yarısmıyorlardır diye böyle bi yorum yaptım.
6-7 yıldır motor üstündeyiz biraz anlıyoruz şükürler olsun.
R6 'nın kazası ise;
E-5 kara yolun da süratli bir şekilde seyir eden R6 'yı traktör sürücüsünün karşıdan karşıya geçerken geç fark etmesi.
Muhtemelen traktörü görünce vites küçültmüş arka tekerlek kilitlenmiş ve motosiklet yan yatarak traktörün arkasında ki römorka girmiştir.
Biraz sorumsuz bir arkadaşımdı. Kaskın kemerini takmazdı.
doblocu tam bir öküzmüş ya
motorlar yarışıyomu yarışmıyormu bilmem ama
yan yana gittikleri için öyle bir izlenim var gibi
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin...bizde üzülüyoruz fakat burda suçlu kim ?
Yarıştıklarını anlamak için motorcu olmaya gerek yok. Yarıştıkları bariz belli siz Adana 'nın UAG 'ci gençlerini bilmezsiniz. dedin
ben sana söyleyim doblo hatalı şerit değiştiriyor.asli kusurlu.
motora ne yazarlar onuda söyleyim.aracın hızını yol durumuna ve yol şartlarına uyduramadıgı ve hızlı geldigi içi 8/1 yazarlar...8/7 doblonun.
allah rahmet eylesin cok feci gerçekten. dublo sürücüsü cok hatalı bir hareket yaptı vebali boynuna...
Arkadaşlar bu kazada %100 Doblo sürücüsü kusurlu. Motorsiklet sürücüsü hız ihlali yapabilir ancak kavşak yakınlarında olmadığı için hız kesmek zorunda değil.
Kanunlara göre ana cadde üzerinde caddeyi işgal ederek manevra yapacak araçlar - Ana yolda düz istikamette seyir halinde olan araçların geliş hızlarını hesaplayarak yada geçişini bekleyerek yola çıkmak zorundalar.
Ulkemizde habercilerin IQ dusuklugunden midir, yoksa bilerek ve hatta para aldiklari icin midir, kasitli boyle basliklar atip "olum yarisi" gibi bir baslik ile iki farkli kazayi ayniymis gibi gostermesi, hatali yola cikan doblo surucusunden hic bahsetmemesi ve bu gibi yuzlerce haberin devamli cikmasi midemi bulandiriyor...
Olen gence Allah rahmet eylesin, ne yazik ki iki teker uzerinde hataya, hele ki bizim ulkemiz gibi insan hayatinin hic onemli olmadigi, kanunlarin, yollarin, egitimin bu prensip ile yoguruldugu bir yerde hic yer yok. Buyuk araca binen hayatta kaliyor.
Ayni olay, "arkasindaki kamyon yuzunden gorunmeden sag seritten karsi yola atlayan bir kamyona carpan doblo" olarak ta tezahur edebilirdi, bu sefer de doblo surucusu hayatini kaybederdi... Ornegini cok gormedik mi?
Egitim sart... Bu raddeden sonra bu trafik nasil egitilir o kisim ise "Allah kerim"...
Malsef birinin hatası diğerinin canına mal oluyor bizde trafikte böyle gidiyoruz örnek otobanda giderken bi araç arkadan dokunsa size 120 yleyken allah korusun neler olur kim bilir !
allahtan rahmet turkiyede motor kullanımı uçak kullanmak kadar zor böle bilinçsiz insanlar oldukça
Allah rahmet eylesin. araç sürücüsünün yapmış olduğu saniyelik bir hata yüzünden bir gencimiz daha hayatını kaybetti. sadece aynaya saliselik bakması yeterli olacaktı. işte bu kadar...
allah kimseye göstermesin yazık ...........