In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
orada arabada olsa farklı olmayacaktı 'motor hızlı' demek yanlış olur...tamamen Doblocunun MAL'lıgı baska bısey degıl yazık gunah valla.....
Motor sahipleri kızabilir ama elimde kanunlar olsa komple yasaklarım motorları...Heralde motorcu çevresi olupta arkadası ölmeyen veya bacagı kolu kopmayan yoktur..Yıllardır almak istiyorum hep bi haber gorup vazgeciyorum...Geçen hafta arkadasımın eşi vefat etti motorda gencecik cocuk , hemde avusturalyada öldü...O kusurlu bu kusurlu olayı değil motor işi sakat arkadaş...
merak ediyorum o doblo sürücüsü fil kulağı kadar olan 2 yan aynadan ve eşşek kadar dikiz aynasından görememiş mi arkasından gelenleri !!! Şu ehliyetleri IQ testine göre versinler yeter artık...
Allah rahmet eylesin.. Motorcuların kullandığı kıyafetler olsa kendini motordan atsa çarpmadan daha kolay kurtulabilirmiş.. Yinede motorcularda kusur var Türkiye şartlarında motorsiklet kullanmak için ne kadar güvenlik unsuru , aracı varsa kullanılması gerekir![]()
...
Edit...
krktr
...
yazık günah :S
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Herşeyi geçtim dalarsın bakmassın malsın ama kulaklarındamı duymuyor ya nasıl o motorun sesını duymassın kaç km den motor sesi duyulur.
Yarışanlardan çok benzinliğe giren araçta suç. Adamlar yarışıyor ancak angut gibi ilerlemiyor bu adam direk resmen tınlamadan kırıyor.
ALLAH Rahmet Eylesin...
dobloda da bıraz sorun var gıbı hem oyle bır donus varmı acaba aynaya bakmadımı pekı bakmadı dondu dıyelım motor vuruyor doblo hala kılını kıpırdatmadan donmeye devam edıyor amacam yaslıydı galıba
nasıl bi giriş şekli bu yaa. emniyet şeridinden direk bodozlama dalmış içeri. hiç saymıyolar motorları trafikte yazık günah o insana yaaa. allah rahmet eylesin...
EcuTech
Resmen doblolu dalmış şeritten şeride... En ilginci vuruyor ve durmuyor adam baya baya devam ediyor petrolün içine kadar ! Yazık günah allah rahmet eylesin..
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
yarış yaptıkları ne ***** ki .. burdan hepimiz 2 - 3 arkadaş arkalı önlü yada yan yana yarışmadan böyle arabalarımızla gidiyoruzdur .. allah rahmet eğlesin vefaat eden arkadaş ve diğeride belki öyle gidiyor motorlarıyla .. illa bi suç bulucak, haber yapıcaklar ya hemen adı ölüm yarışı oldu
bu aralar motor almayı dşünüyorken ii bi ders daha çıkardım kendime![]()
çok acı bi son ama maalesef üzülemiyorum çünkü bu kaza değil, intihar![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)