bağcılardan yenikapıya sahil yolundan 2,30 saatte gitmiştim geçen sene.bencede sahil yolunu kullan hem eğlenceli hemde güvenli e5 e nazaran.
bağcılardan yenikapıya sahil yolundan 2,30 saatte gitmiştim geçen sene.bencede sahil yolunu kullan hem eğlenceli hemde güvenli e5 e nazaran.
alp boşver bisikletle gitme o yolu biz arabayla zor gidiyorz bazı günler
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Mecidiyeköy-Beşiktaş-Kabataş-Tramvay-Zeytinburnu-Sahil-Bakırköy
![]()
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
tehlikeli maazallah gideceksende sahil yolundan git e-5 bisiklet için çok gereksiz.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Haliçten geçebilirsin yanlız fena sallanıyor![]()
...
illa sahilden giidiceksen kaldırımdan git yoksa o 2 şeritli dalgalı yolda kaza riski dahada çok kafana kask ve biliumum koruma malzemelerini tak alp ne olur ne olmaz![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
emin abi var nime nickli o bisikletle her gün beylikdüzü ikitelli arası gidiyor ona bi danış istersen![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Özelden attım ama buradan da atayım bari![]()
Selam dostum geyet tabii Gidebilirsin zira bisiklet T.C Trafik yasalarında motorsuz taşıt olarak tanımlanır !!! Bunu yazmamın sebebi hakkınzı bilin hani yok efendim burası bisiklet yolu mu diye soranlara cevabın olur... Şimdi güvenli bir şekilde gelmeye gelince eğer sen güvenli bir şekilde gidebilirsen eğer sana kimse birşey yapamaz zira ben okadar aracın içinden geçiyorum Allaha şükür bir şey olmadı ve olmayacak Rabbim izin vermeyecek inşallah... Sağdan git kaskını tak pedala güç okadar...
Ben baya severim bisikletle gezmeyi.. Bayadır gezmiyorduk yekta ile çıktık 1 sene oldu.. Ataköyden-Süleymaniye'ye gidip kurtlar vadisini seyrettik döndük..
Sonuç mu ? 1 hafta oturamadımSele yardımı bekliyorum sizden
Tavsiyesi vs.. Boşuna çürüyo bisikletim..
farklı bır düşünce![]()
Sele önerisi için BisikletForum 'u öneririm ufak bir araştırma sonucu güzel bilgiler
Bisiklet organizasyonu olsa, bomba olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)