senin de araba turbolu mertcan bakalım vize nası olacak :)
işallah olur da hepimizin içi rahatlar :)
Printable View
Ayrıca;
Parklarla yanan sinyal ve çamurlukluk lambalarına takıyorlar.
Araçta stabel korna varsa sökün mutlaka gitmeden.
aracınız ses yapmasın yeter..egzoz emisyonunda problem çıkıyor katalizörü orada arıyorlar..egzoz emisyon pulunuda dışarıdan alırsanız daha rahat olur takılmamış olursunuz :)
ses azlıgı cokluguna bakılmıyor.
yeni talimat geregi arac üreticisi arac üzerinde kat ürettiği taktirde yani arac üzerinde orjinalinde kat varsa muayeneye kat ile gelmek zorundasınız model yılına bakılmıyor ;)
mertcan çok uğraşmışsın ya :(
bende mi stoğa çevirip öyle gircem öff :(
konuyu pert etmek istemem ama yazıcam:D benim vize bitik yakalanırsam nolur 6 ay oldu :D kesin ve net cevap yazıcak biri aranıyor :D
benim gibi trafikten men edilceksin :)
sonra gidip vizeni yaptırcaksın sonra da meni kaldırcaksın
gerçi bu çevirmeye göre değişiyor
vizesiz gece 3 de karşıyaka girişinde alkol çevirmesine girdim,ön plakam takılı değildi
polis sordu plaka nerde diye yolda düştü dedim arka koltuktan plakayı gösterdim :D
napmışsın böyle arabaya dedi orta konsoldaki göstergeleri falan gördü :D
ama silencerim takılıydı üfletti ruhsatı da aldı gitti,
sonra geri getirdi iyi akşamlar beyefendi deyip bıraktı:)
1 hafta sonra kaza yapınca mecburen men etmek zorunda kaldılar :D
amerikan sinyal ve senkronize olmayan camurluk far sinyalleri de agır kusur arkadaslar ;)
sağol bilader kesin men yani cezası yokmu bunun :( bende denk geldim ordaki çevirmeye alkol vardı 1 efes 1 miller içtim aleti üfledim başladı 42 43 44 45 46 polis diyo bana dua et ne etçem beya çıkarsa yazarsın dedim 48 de kaldı :D doğru eve git diyo bide :D hay allaam ya neyse konuyu açan arkadaşa daha fazla saygısızlık etmek istemem bende de kat yok susturucu taktık bakalım nolcak vizede araç 98 306
o zaman benimkini farketmedi muayeneyi yapan arkadas :D
gerci daha kemer baglamayi bilmiyormus, sasirmadim..
bursa için konuşuyorum 110 çıkışlı son susturucu ile sıfır sesle geçemedim katta bakmıyorlar görünüse bakıyorlar allahın salakları :p
Gelecek ay benimde muayene var,sadece short ram filtre kiti var.söküp mü gitmek lazım,filtre kitine sorun çıkarıyorlar mı?
Short ram da sorun yok.
bu tarz sorunlarla uğraşmamak için modifiyeli araba kullanmaya son verdim.. yaşasın aile spek dizel :D :D
daha önce short ram filtresi olan bi vti ile gitmistik (tunayK)
hava filtresine hafif kusur yazmislardi gecmisti..
arkadaşlar şöyle bir konu açsak nasıl olur daha önce açıldımı bilmiyorum herkes yaşadığı sorunları burada paylaşsın sizce nasıl olur? sorusu olan sorsun bilen cevaplasın falan filan