Ben yaylarla + egsozla sorunsuz geçtim, ama kat. ve orta susturucu mevcuttu.
Printable View
Ben yaylarla + egsozla sorunsuz geçtim, ama kat. ve orta susturucu mevcuttu.
Dün yay +film + çift renk ile sorunsuz geçtim (muameleci sağolsun) =)
Daha doğrusu hafif kusur =) Kusur nedeni: "kısa far ayarsızlığı" :D
muameleci ne kadar aldı?
ruhsata yerın varmıştır filmden zaten sıkıntı yoktur hiç mi yazılmadı kusur ?
yaylarda problem teştil etmez araç yerlebir degilse ?
çift renk olayına gelince ek1 mi vardı yada ruhsatta zaten çift renkmi yazıyor ?
raporda yazan kusurlarda nedir bizimle paylaşabilirmisin ?
Aslında 200Tl verdikten sonra araç her türlügeçiyor geçirttikte bi ara böyle bir konuda bu muayene işinden bahsettim mesaj atanların haddi hesabı yoktu baktım bu işin içinden çıkılcak gibi değil adam kamyonetini bile yaptırmak için bana mesaj atmış:D amacım bir kaç kişiye yardımcı olmaktı ama iş maksadını aşınca toptan vazgeçtim :p
Bizim burda bi abimiz yapıyor valla bunu herkeste biliyor bu tarz kişiler herzmn için mevcut piyasada..:cool:
samandıra merkez istasyon demedi demeyin :D
Muameleciye bi ödeme yapmadım henüz. Hep araçları yapan kişi extra bişey verceğimi
sanmıyorum. Zaten bu ay sonundan sonra her ruhsat sahibi kendi aracını götürmek
zorunda... :mad:
Filmden dolayı hiç kusur yazılmamış.
Yaylar öyle yerle bir denilecek kadar değil ama sonuçta yay var.
Çift renk derken ön tampon ortası, spoiler ve yan aynalar çift renk bildiğim zaten jantlara
karışamıyorlar. Belden aşası çift renk değil yani. Ek1 ya da ruhsatda çift renk olarak işli değil ama.
Evrakları ev'de bıraktım ama en alt kısmında.
%5 Kusur kısa far ayarsızlığı yazıyordu...
Araç bu şekilde girdi:
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/62707-auris_trd_4d___project_.html
Tavan siyah folyo kaplı ise herhangi bir sorun çıkıyormu?
c2 yı dusuk halıyle ılk yardım cantası olmadan,sılecekler olmadan,arka kemerler olmadan,amerikan park,kat ıptalı olmus sekılde,on cam dagıl fılm ıle orhanlıdan ıbooo gecırmıstı 5 ay once
tekrarda geçmiştin ama Alptug :)
resimlerdeki aracın geçmeme gibi bir sorunu asla olmaz zaten çift renk degil yaylar kusur seviyesinde degil cam filmlerinide karambole getirmiş olabilirler paranıza yazık olmuş açıkcası cam film i yazılsa dahi ruhsatlarınızda degişim olmadıysa sorun çıkmayacaktı
+ olarak ruhsat sahıbı zorunlu degil
aynı kişi 30 gün içerisinden 1 sefer araç getirme hakkına sahip
evet çıkıyor agır kusurlu araç rengin farklı diye
"etme eşekle muhabbet küstürürsün silme cam kirigiyla ..tanı kestirirsin" diye boşa demedim zamanında ben sana :D
Ruhsat değişimi olmadı araçta. Dediğiniz gibi belki kendim gitsemde geçerdim. Ama orada oturup sıra bekleme vs.. olayını sevmediğim ve vaktim olmadığı için zaten muameleciye yaptırıyorum tüm araçları. Bu aracı geçirdi die extra bişey talep etmedi normal araçlara ne veriosam onu verdim =)