Seyir halindeyken orta refüjde fark ettiği köpek için polisi arayan Damla Gökmen isimli kadının ihbarı üzerine gelen polisler köpeği kurtarmak için TEM'i çift yönlü trafiğe kapattı.
http://video.mynet.com/habervideo/Ge...ttirdi/988683/
Kaynak.mynet
Seyir halindeyken orta refüjde fark ettiği köpek için polisi arayan Damla Gökmen isimli kadının ihbarı üzerine gelen polisler köpeği kurtarmak için TEM'i çift yönlü trafiğe kapattı.
http://video.mynet.com/habervideo/Ge...ttirdi/988683/
Kaynak.mynet
godomanlar için kapanıyor ya köpek için seve seve kapanır![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
neden kapanmasın arkadasım sonucta bir canlı değilmi... adı kopek die kopek muamelesimi yapılması lazım illa bir aracın altındamı kalması lazım anlamıyorum bu mantıgı birde guluyorsun yanı..
kadını canı gonulden tebrik ediyorum cok duyarlıymıs.
madem o kadar kapanmış bi şekilde çıkartsalarmış ozaman.. olan yine vatandaşın zamanına olmuş..kapanmasına lafım yok
Livestrong
vaktini harcayıp ugraşan o yaptıgıda ii bişey bi can için ugraşıo bişey denmez kimseye zrrıda dokunmuo
Farzı misal kapanmadı 3 şeritli yolda hayvan cağız attı kendine yola soldaki araba vurmamak için sağa kırdı kontrolü kaybetti gitti orta şeritteki otobüse patlattı otobüs yoldan çıktı arkadan gelen beton mikseride girdi göbekten 15 kişi canından oldu.
Yeterli bi anlatım olmuştur sanırım bide böyle düşünmek gerek..
olmicak bişey de değil .. çok kolay bi şekilde gerçekleşebilir .. he tabi bu olmasa bile atıyorum hayvancağız yola çıksa kamyonun biri çiğnese kamyona bişey olmaz bir tek hayvan a olur .. yazık günah can candır .. bence kapatılması çok da doğru ama uygulama yanlıs .. madem kapattın en azından biri başa biri sona geçin hayvancağızı da yakalayın
Helal olsun keske herkes bu bayan gibi anlayisli olsa, ama birseyi yanlis yazmislar bayan genc degil![]()
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye