ewt cidden boka sardı
pek takılma onlaraBende biniyorum 200krş yakıyorum dağ taş çukur herşeye giriyorum.İnsanlar küçümseyebilir.Ama bilmezler 16 yıl önce sıfır alınmış.Şimdi 20 liralık arabası vardır senden üstün görür kendini.Bilmez 2.araban onunkinden 2 kat pahalı.Şahini olanlar için Doğana binmek lüxmüş o zamanlar
Bilakis bazı durumlarda misafirlik arkadaş ortamı yabancı ortam vs.Honda ile gidiyorum orasıda ayrı
Birde anı'm var.Birgün Beylikdüzüne yazlıktan arkadaşla buluşmaya gittim Doğan ile.Sitenin kapısında aldı beni girdik içeri,arkadaş var onu alalım dedi tamam dedim.Biyere çektik arabayı gittik çocuğu aldık geldik alarma bastım tam kapıyı açıcaz arkadaşa vaaay Doğanamı düştün dedin arkadaşa.Kitabına soktuğum tipsizi.Beyenmiyosan binme birader dedim.Arkadaşıda soktum arabaya.Bastık gittik evlerine![]()
Vorsprung Durch Technik
İtiraf ediyorum , Bende alkoldan ehliyetimi kaptırdım hatta jant paramı cezaya yatırdımevdekiler halen bilmez bilseler arabayı vermezler. kasım 3 te alıyorum geri az kaldı
![]()
itiraf ediyorum kız gibi hondamı sattıgım için 6 ay oldu hala pişmanım
Fazla rahat bırakınca gercekten bokunu cıkartıyorsunuz.
Konuyu acan arkadas da acarken sıctıgınız boku itiraf edeceginizi düsünmemistir sanırım...
Yeter bu kadar cıvıklık.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)