TheAce Nickli Üyeden Alıntı
itiraf ediyorum, geçen gün e-5 te giderken arkama bir adet ticari taksi geldi, accent era, arkama geldi dediysem yaklaşık bir 50 metre ötede sislerle gidiyor sadece. 50 metre öteden mesafe 45 e falan indiğinde sellektör yapıyor biraz daha hızlanıyorum hızımı 100 e çıkarttım 90 dan ara açıldı yine hayvani mesafe biraz azaldı yine sellektör yaptım ya sabır dedim, 120 ye çıktım yine mesafe azaldı yine sellektör yaptı bu sefer bekledim bekledim bekledim, sonunda iyice yaklaştı frene iyice bi abandım sonra tekrardan gaza kökle baktım devam edecek mi takır takır selektör yaptı yine. bu sefer sağa çektim 120 ile falan giderken geldi dibime kadar girdi artık bir araba mesafe vardı yanımdan geçmesine önüne kırar gibi milim bir hareket yaptım bu sefer kafasını baya kaybetti frene falan asıldı... baktım yanıma ne zaman gelecek diye hiç ne kornaya bastı ne sellektör yaptı uzadı gitti.
lüzümsuz yere sellektör yapanlara, arka sislerini lüzüumsuz yere kullananlara yolda ağzıma ne geliyorsa sövüyor, çoğu zamanda yaptıklarının yanlarına kar kalmamasını sağlıyorum...