aynen ben de bu siteden önce kimseyle uuraşmazdım gider mider düşünmezdim, şimdi herkese gider yapasım var :D
Printable View
bak yerine baq,ok yerine oq,tip tip adidas giyip paçaları daraltanlara çok pis sövüyorum itiraf acı ama gerçek :)
İtiraf ediyorum.Sevgili arkadaşım ve patroncumun motorunu bağlattığımda ona ölçü almaktan geldiğimi ve çevreyolunda yakalandığımı söylemiştim.Halbuki zaman geçirmek için merkezdeydim.affet :)
itiraf ediyorum etrafımdakılere 106 ne kadar sıkıntılı bir araba ben almam desemde kendıme haftasonu binmek için temiz bir 106 bakıyorum içten içe :D
itiraf ediyorum ugg giyen kızlardan nefret ediyorum.Okuduğum üniversitede her 10 kızın 6 sı ugg giyiyor kızılay dağıtmış gibi. Heleki yazın sıcağında bile giyenler var Allah akıl versin diyorum ben plajda bile giyiyorum diyen çıktı güzel saydırdım :)
baba parasıyla artislik yapanlara kıl oluyorum
İtiraf ediyorum :D
babamı taaa sakaryalara kadar götürdüm çok temiz tüplü 1.6 ies var diye sonrasında babam aracın pert durumda olduğunu görünce " hadi diğer hondayada bakalım " dediğinde hedefime ulaşmıştım çünkü babamın KIRMIZI arabalara zaafı olduğunu biliyordum ve sonunda bir vti sahibi oldum :D:D babam aracın vti olduğunu anladı ama çok geçti :D
baba parası yiyenlere +1 :D
ne iş yapıosun die sorduğumda , "ben full geziyorum benzin bitinci pedere söylüyorum yolluo bi şeyler keyfimize bakıoruz" diyenlere saydırmak istiyorum, ulan 10 yaşımdan beri çalışıyorum o cümle çok pis koyuo emeğe saygı
___
bi de itirafım şu ,"sticker ne kadar" diyenlere uyuz oluyorum raftan bardak falanmı alıosun arkadaş sabit ücreti olsun
__
itiraf ediyorum oo mali stickerlarla araba aldın diyenlere de küfretmek istiyorum yıllardır çalıştığımın farkında değillermiş gibi konuşuyorlar
( çalışıp kazanamamanın, çalışmadan it gibi yiyenin yaptığını kaldıramamanın belirtilerini incelediniz :D )
bir itirafda bursalı arkadaşlarıma :D:D
her yarışta nos basıyorum ayrıca aracım gırtlak yüklü stage 2 eksantrik yay şapka piston s300 vs vs :D:D
araçlarını gözlerinde çok büyütenlere gıcık oluyor saygıyla anıyorum. 5 yıl önce 12.750 ye aldığım honda civic şuan 15 .000 tl ye satılıyor ne iş anlamıyorum işi abartıp 19 bin tl yazanlarda var. :D
mcs kız arabası vs diye makara yapan ben 1.5 ay mcs sahibi oldum itiraf ediyorum tükürdüğümü fena yaladım tüm mcsciler kusura bakmayın :D:D
Yarın ehliyet sınavım var çıkmış son 5 sınavı çözdüm, hatta aydinsari den 117 aldım ama hala içten içe sıçma mevcut...
itiraf ediyorum. bi sefer. alafranga - oturmalı - kenefte 2 günlük kabız sendromunun ardından bir salmışım..gtüme su çarptığıyla irkildim..p.s. = kontrol ettim sıçmamışım.
bazı geceler 2milyon çocuğun üzerine sifon çekiyorum evet:(istemeyerekte olsa
:D:D
Konu hafiften b.ka sarıyor sanırım son postlara bakıldıgında:D
İtiraf ediyorum bu konu git gide can sıkıcı hal alıcakmış gibi duruyor :D
:D ewt cidden boka sardı
pek takılma onlara :) Bende biniyorum 200krş yakıyorum dağ taş çukur herşeye giriyorum.İnsanlar küçümseyebilir.Ama bilmezler 16 yıl önce sıfır alınmış.Şimdi 20 liralık arabası vardır senden üstün görür kendini.Bilmez 2.araban onunkinden 2 kat pahalı.Şahini olanlar için Doğana binmek lüxmüş o zamanlar :)
Bilakis bazı durumlarda misafirlik arkadaş ortamı yabancı ortam vs.Honda ile gidiyorum orasıda ayrı :)
Birde anı'm var.Birgün Beylikdüzüne yazlıktan arkadaşla buluşmaya gittim Doğan ile.Sitenin kapısında aldı beni girdik içeri,arkadaş var onu alalım dedi tamam dedim.Biyere çektik arabayı gittik çocuğu aldık geldik alarma bastım tam kapıyı açıcaz arkadaşa vaaay Doğanamı düştün dedin arkadaşa.Kitabına soktuğum tipsizi.Beyenmiyosan binme birader dedim.Arkadaşıda soktum arabaya.Bastık gittik evlerine :)
İtiraf ediyorum , Bende alkoldan ehliyetimi kaptırdım hatta jant paramı cezaya yatırdım :D evdekiler halen bilmez bilseler arabayı vermezler. kasım 3 te alıyorum geri az kaldı :D
itiraf ediyorum kız gibi hondamı sattıgım için 6 ay oldu hala pişmanım
Fazla rahat bırakınca gercekten bokunu cıkartıyorsunuz.
Konuyu acan arkadas da acarken sıctıgınız boku itiraf edeceginizi düsünmemistir sanırım...
Yeter bu kadar cıvıklık.