User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
177 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: auto show 2010 kimler gidiyor?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuratT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler. Polo gti 46 bin ise kapış kapış gider artık.
    sadece fuardaki aracın fiyatı buydu

normal fiyatı 50bin seviyelerinden aşağı olmaz oda 46 dan emin değilim o arada birşey

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bileti verdiğim şahıs fotoğraf çekecek mi acaba
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haftaici gidicem
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gidenlerden yorumları alalım

ankara'dan sınav haftası gitmeye değer mi?

ReFiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın normal davetiyesi olanlar gidebiliyor mu, yani halka açıldığı gün yarın mı...

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün gittim 11de ordaydım.İzlenımler ise şöyle..
    _VIP falan yalan girişte davetiyelere bile bakmadılar vıp bir durum yoktu içeride
    _Mankenler gecen senelere göre daha çirkindi gözle görülür şekilde.
    _Herzaman bilindik araclar vardı ama SLS yenı CLS ve yenı volvo S60 özelliklede yenı sedan Impreza Sti cok hoşuma gitti.
    _EvoX satıldı tanıdık bir abimiz aldı aracı üzerindeki ekstralarıyla ama doğrusu ben pek beğenmedim üstüne şerit falan cekmişlerdi.
    _Yicek içiçek sıkıntılıydı servis vs.Cabuk karın doyurmak isteyenler sosisli sandvic yesin gayet lezzetli ama 1 tane doyurmuyor
    _Bazı standlarda kuru yemiş servis ediliyordu avuçluya avuçluya dolaştım diyebilirim ahaha
    _Birkaç kameraman tartaklanıyordu az kalsın cekim yaparken aracları incelemek isteyen vatandaş tarafındanki bende dahil oluyordum az kalsın.(O kalabalıkta cekim yapmak imkansız zaten akıllı işi değil)
    _Otopark öğleden sonra felaket oldu yağmurunda etkisiyle.Erken saatte gidilmesini öneririm.
    _En faciası ise 6da cıkıp fuardan erenköye gitmek oldu.Tam 4 saatte gittik.Önümde birtane 26 plaka siyah Evo 8 vardı arkasına gectim bütün yol kanadını izledim yolda satılan herseyden yedik arabada muz kağıt helva vs
    _Jeep markası yoktu.Ayrıca dikkatimi cekti Renault da clio megane hiçbir RS yoktu.
    _Mercedes cok guzel SLS AMG desenli torba yaptırmış gidenler 1 tane alsın tüm katalogları taşıyacak kıvamda.
    _Gidecek arkadaşlara şimdiden iyi seyirler dilerim herzaman gidip görülmesi gereken bir fuardır.

mcanx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    _VIP falan yalan girişte davetiyelere bile bakmadılar vıp bir durum yoktu içeride
    _Herzaman bilindik araclar vardı ama SLS yenı CLS ve yenı volvo S60 özelliklede yenı sedan Impreza Sti cok hoşuma gitti.
    _EvoX satıldı tanıdık bir abimiz aldı aracı üzerindeki ekstralarıyla ama doğrusu ben pek beğenmedim üstüne şerit falan cekmişlerdi.
    _Yicek içiçek sıkıntılıydı servis vs.Cabuk karın doyurmak isteyenler sosisli sandvic yesin gayet lezzetli ama 1 tane doyurmuyor
    _Bazı standlarda kuru yemiş servis ediliyordu avuçluya avuçluya dolaştım diyebilirim ahaha
    _Birkaç kameraman tartaklanıyordu az kalsın cekim yaparken aracları incelemek isteyen vatandaş tarafındanki bende dahil oluyordum az kalsın.(O kalabalıkta cekim yapmak imkansız zaten akıllı işi değil)
    _Otopark öğleden sonra felaket oldu yağmurunda etkisiyle.Erken saatte gidilmesini öneririm.
    _En faciası ise 6da cıkıp fuardan erenköye gitmek oldu.Tam 4 saatte gittik.Önümde birtane 26 plaka siyah Evo 8 vardı arkasına gectim bütün yol kanadını izledim yolda satılan herseyden yedik arabada muz kağıt helva vs
    _Jeep markası yoktu.Ayrıca dikkatimi cekti Renault da clio megane hiçbir RS yoktu.
    _Mercedes cok guzel SLS AMG desenli torba yaptırmış gidenler 1 tane alsın tüm katalogları taşıyacak kıvamda.
    _Gidecek arkadaşlara şimdiden iyi seyirler dilerim herzaman gidip görülmesi gereken bir fuardır.

anlatım için teşekkürler, gidip görenlerden şunu yapın bunu yapın şurdan şunu alın dediğiniz başka neler var?

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

2011 Focus varmıydı? şu yeni kasa ecoboost olacak olan 1.6turbo 180hp

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende gidiyorum simdi bakalinm yolda yogun ama
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence yanınıza yiyecek birşeyler alın gidin..

İçerideki kafelerde servis rezalet. Tavuklu Sezar salataya pilav üstü döner getiriyorlar. Pilav üstü döner isteyene de nedense pilavın yanında döner geldi. Lezzet rezaletten de öte..

Otopark herzaman olduğu gibi yine düzensiz ve çamur içerisinde o yüzden pek özenli kıyafetlerle gitmemelisiniz.

Kesinlikle yalıtkan tabanlı ayakkabılar giymelisiniz. Yürünen yerlerin altındaki elektrik tesisatları 2. saatten sonra sıkıntı yaratabiliyor yorgunluk açısından.

Spot altları sıcak o yüzden içeride kalın olmmalısınız.

Mümkünse h.sonu gitmeyin. Gidiş saatleriniz de ne kadar erken olursa o kadar iyi. Veya geç saatte de gidebilirsiniz.. Ancak mankenlerle ilgilenecek arkadaşlar geç saatlerde suratsız mankenlere denk gelebilirler.

1-2 kapkaç mevzu yaşandı, ceplerinize dikkat edin.

Organizasyon yine kötü ama bu sefer marka ve model çeşitliliği oldukça iyi..

Bilet fiyat politikasında yarı-damsız girilmez gibi bir mevzu sözkonusu sanırım bu sene.. Erkeklerin yanında eşit sayıda bayan yoksa kişi başı 15 tl ödüyorlar diye biliyorum.. Bayan varsa bayanlar da dahil herkes 10 tl ödüyor.. Yanılıyor olabilirim yalnız bunda.. İçeride söylediler bizzat şahit olmadım.

Otopark'a 28 Ekim'de para almadılar ama şimdi alıyor olabilirler..

İçeride casus kamera filan da satıyorlar herkes almasın ki bir anlamı olsun

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla ben aç gıttım ac dondum oradan yemek alın yanınıza bencede .resımler cektm üşenıyorum koymaya
    Scorpion TypeR

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    baran ın bahsettiği gibi vip lik bi durum yoktu aşırı kalabalıktı doğal olarakta belli marka araçları anca uzaktan görme imkanı oluyodu... davetiyesiz giren bayaa vardı heralde en son aston martinin güvenlikçiye hacı yap bi güzellik bea diyen tipler vardı...

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Oged Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    baran ın bahsettiği gibi vip lik bi durum yoktu aşırı kalabalıktı doğal olarakta belli marka araçları anca uzaktan görme imkanı oluyodu... davetiyesiz giren bayaa vardı heralde en son aston martinin güvenlikçiye hacı yap bi güzellik bea diyen tipler vardı...
    M Paket mi bu
    "Wagen"thusiast

TechTurkey Ogedov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M Paket mi bu
    M3 ü yanıdakilere anlatan denyo karakterden açıklama ''bakın! M5 benzetmişler ''

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çocuğun teki de RS5 in yanındaki kadına bunun dizeli yok mu yaa die hayıflanıyodu
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Oged Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M3 ü yanıdakilere anlatan denyo karakterden açıklama ''bakın! M5 benzetmişler ''
    bugünde volvo standında gezerken şahit oldum

"volvo da çinlilere satıldı ya" diyen tipler

tabi böyle 100lercesi var

ana girişte ki güvenlikçi dayıya teşekkürlerimi iletiyorum , bilet satılan yerde çıkışı sordum yanlışlıkla içeri soktu beni

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pazar gunu 12 gibi gidilmez dimi
    Fuck The System !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biride type-r a baya laf ettiydi

Oconner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugünde volvo standında gezerken şahit oldum

"volvo da çinlilere satıldı ya" diyen tipler

tabi böyle 100lercesi var

ana girişte ki güvenlikçi dayıya teşekkürlerimi iletiyorum , bilet satılan yerde çıkışı sordum yanlışlıkla içeri soktu beni

dayıdan Allah razı olsun o zamn
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)