Haftaici gidicem![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Dün gittim 11de ordaydım.İzlenımler ise şöyle..
_VIP falan yalan girişte davetiyelere bile bakmadılar vıp bir durum yoktu içeride
_Mankenler gecen senelere göre daha çirkindi gözle görülür şekilde.
_Herzaman bilindik araclar vardı ama SLS yenı CLS ve yenı volvo S60 özelliklede yenı sedan Impreza Sti cok hoşuma gitti.
_EvoX satıldı tanıdık bir abimiz aldı aracı üzerindeki ekstralarıyla ama doğrusu ben pek beğenmedim üstüne şerit falan cekmişlerdi.
_Yicek içiçek sıkıntılıydı servis vs.Cabuk karın doyurmak isteyenler sosisli sandvic yesin gayet lezzetli ama 1 tane doyurmuyor
_Bazı standlarda kuru yemiş servis ediliyordu avuçluya avuçluya dolaştım diyebilirim ahaha
_Birkaç kameraman tartaklanıyordu az kalsın cekim yaparken aracları incelemek isteyen vatandaş tarafındanki bende dahil oluyordum az kalsın.(O kalabalıkta cekim yapmak imkansız zaten akıllı işi değil)
_Otopark öğleden sonra felaket oldu yağmurunda etkisiyle.Erken saatte gidilmesini öneririm.
_En faciası ise 6da cıkıp fuardan erenköye gitmek oldu.Tam 4 saatte gittik.Önümde birtane 26 plaka siyah Evo 8 vardı arkasına gectim bütün yol kanadını izledim yolda satılan herseyden yedik arabada muz kağıt helva vs
_Jeep markası yoktu.Ayrıca dikkatimi cekti Renault da clio megane hiçbir RS yoktu.
_Mercedes cok guzel SLS AMG desenli torba yaptırmış gidenler 1 tane alsın tüm katalogları taşıyacak kıvamda.
_Gidecek arkadaşlara şimdiden iyi seyirler dilerim herzaman gidip görülmesi gereken bir fuardır.
Bence yanınıza yiyecek birşeyler alın gidin..
İçerideki kafelerde servis rezalet. Tavuklu Sezar salataya pilav üstü döner getiriyorlar. Pilav üstü döner isteyene de nedense pilavın yanında döner geldi. Lezzet rezaletten de öte..
Otopark herzaman olduğu gibi yine düzensiz ve çamur içerisinde o yüzden pek özenli kıyafetlerle gitmemelisiniz.
Kesinlikle yalıtkan tabanlı ayakkabılar giymelisiniz. Yürünen yerlerin altındaki elektrik tesisatları 2. saatten sonra sıkıntı yaratabiliyor yorgunluk açısından.
Spot altları sıcak o yüzden içeride kalın olmmalısınız.
Mümkünse h.sonu gitmeyin. Gidiş saatleriniz de ne kadar erken olursa o kadar iyi. Veya geç saatte de gidebilirsiniz.. Ancak mankenlerle ilgilenecek arkadaşlar geç saatlerde suratsız mankenlere denk gelebilirler.
1-2 kapkaç mevzu yaşandı, ceplerinize dikkat edin.
Organizasyon yine kötü ama bu sefer marka ve model çeşitliliği oldukça iyi..
Bilet fiyat politikasında yarı-damsız girilmez gibi bir mevzu sözkonusu sanırım bu sene.. Erkeklerin yanında eşit sayıda bayan yoksa kişi başı 15 tl ödüyorlar diye biliyorum.. Bayan varsa bayanlar da dahil herkes 10 tl ödüyor.. Yanılıyor olabilirim yalnız bunda.. İçeride söylediler bizzat şahit olmadım.
Otopark'a 28 Ekim'de para almadılar ama şimdi alıyor olabilirler..
İçeride casus kamera filan da satıyorlar herkes almasın ki bir anlamı olsun![]()
valla ben aç gıttım ac dondum oradan yemek alın yanınıza bencede.resımler cektm üşenıyorum koymaya
![]()
Scorpion TypeR
baran ın bahsettiği gibi vip lik bi durum yoktu aşırı kalabalıktı doğal olarakta belli marka araçları anca uzaktan görme imkanı oluyodu... davetiyesiz giren bayaa vardı heralde en son aston martinin güvenlikçiye hacı yap bi güzellik bea diyen tipler vardı...
Çocuğun teki de RS5 in yanındaki kadına bunun dizeli yok mu yaa die hayıflanıyodu![]()
![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)