2008'de gittiğimde M3'e binip "yok beğenmedim" diyen birini görmüştüm.
Printable View
2008'de gittiğimde M3'e binip "yok beğenmedim" diyen birini görmüştüm.
park sorunu yiyecek sorunu var. seatin yeni modeli bochalenzamiydi neydi harika olmuş cok hosuma gitti. clio s cikmis yeni dis tasarimi cok iyiydi fiyatina29 30 arasi dedi eleman , skoda fabia rs guzeldi 1.4 tsi 180 hp bochalenza gibi, fiyatida 47 miydi neydi. genel olarak iyiydi fuar.
Kesinlikle thsirtle falan gidin anormal sıcak oluyor bazı salonlar.Sauna spec :)
Pazar günü ordayım :)
sakın gıtmeyın 29 ekımde gıttım ole bı kalabalık ole boktan bı fuar herkes manken pesınde arabalar arka plan :D kalıyo begendıklerım de war ıllakı m3 mıtsubıshı standına koya koya o renk bı evo ok belkı mr ama ınsan bı beyaz evo koyar o serıtler bozmus mınının conceptlerı guzel bence gıdılmez
Yaşanılanlar sonrası yine de en iyisi hafta içi gitmek.İnşallah manken derdinde olanlar şu cts-pazar heveslerini alırlar da hafta içi gelmezler..:)
Bu arada bilet fiyatları nedir öğrenci muhabbeti falan ?
İki sap gidiceğimiz için durum anlaşıldı teşekkürler :D
Bendende bazı öneriler gelsin gidicek arkadaşlara deneyimlerim sonucu :D
-Kalabalık grup halinde sakın gitmeyin kesinlikle kayboluyorsunuz,hele hele karı-kız için gelen arkadaşlarınızla hiç gitmeyin siz daha fuarı yarılamadan biz gezdik çıkdık,gidiyoruz diye yarı yolda bırakırlar :D Yanınıza en fazla arabadan anlayan 1 arkadaşınızı falan alın
-Fotoğraf çekmek kesinlikle sorun bir durum,hele hele jaguar XKR önüne geçipte 10 poz çektirip hala ''hacı bide şöyle al yeaa'' diyen tipler varken
-Abaza ve arabalara ilgisiz olup,sosyal etkinlik için giden kitle her zamanki gibi fuarın %80'ini oluşturuyodu,bu yüzden girişte kuyruk çok uzuyor ama hızlı ilerliyor
-Fuardaki elemanlar ve kızlar kesinlikle bi b.k bilmiyorlar araba hakkında,araba alıcaklar internetten araştırmasını yapıp sadece inceleme ve fiyat öğrenme açısından gitsinler,chevy standında cruze'un yanındaki kıza ''124ps'lik modeller değil mi bunlar ?'' diye sorduğumda ''ne bileyim,öyledir herhalde'' dedi ? Erkek elemanda nedense ben söyledikten sonra dediklerimi papağan gibi tekrarlayarak tasdikledi
-Evo,Rx-8,İmpreza,CR-Z gibi arabaların etrafı tıka basa doluydu,apaçiler yolda kendilerini sollayan araçlara baya ilgiliydi :)
-Türk halkının özellikle amcaların bagaj açıp bakma merakı sedanından spor modeline her araba için geçerliydi :)
-İçerisi çok sıcak ve bayıcı,ayaklarınız kesinlikle çok ağrıyacak
-Ceplere falan dikkat bi kaç eşyasını kaptıran olmuş,ben fuarda değil ama dolmuşta düşürmüşüm dijital makinemi,inip eve vardıktan sonra anladım :( Makine eskimişti zatende fotolara üzüldüm ya her arabayı çekmiştim o kadar
-Yiyecek ve içecekler her zaman olduğu gibi kazık forza,mutlaka girmeden önce 1-2 şişe su alıp girin
Gitmeye değmez diyen arkadaşlar içinse,bence gayet güzeldi Türkiye şartlarında bir fuar için zaten 2 yılda bir oluyor,gidin görün derim.
kızlara soru sormayın cinayet cevaplar veriyorlar :D
Haftaya Cuma gideceğim nasip olursa : )
hafta içi bir gun gitmek gerek hem sakinlemiş olur rahatca inceleriz :)
hafta içi ögleden sonra sakin olur gıbı yarında cok anormal kalabalık olur
Arkadaşlar 2004'de ve 2008'de babamla gitmiştik şahsi araç ile. Şimdi tek gidiceğim yolu tam bilyorum sancaktepeden nasıl gidebilirim? :( Mecidiyeköy'e gittim metrobüs'e bindim nerde inip gidiceğim? Yardım lütfen!
Metrobüsle Şirinevler'e kadar gel.Orada in;yukarı çık bu sefer metroya bin.2 durak sonra;yani Yenibosna durağından hemen sonra zaten fuar alanında inersin.;)
Şirinevlerde metroya bindim. Yenibosna durağından sonraki durakta CNR'in neresinde oluyorum abi?
-fuarın en güzel 2 arabası m3 ve sedan sti dı
-en güzel stand toyotanın off road standıydı
-icersi baya sıcaktı
-kızlarda is yoktu hepsi birbirinin aynısıydı
-yemek icin en iyi 2 tane sosisli
-bmw-mercedesin bulunduğu hall apaci doluydu 2 tanesi zorla sls yanına girdi resim cektirdi
-arabayla ilgilenmeyip sırf kızlarla resim cektiren bisuru adam vardı
-merakla bekledigim nissan standında gtr yoktu
-lamborghini standında satıcı gallardo spyder calıstırmayı denedi yapamadı aküsünde sorun var dedi gecistirdi
-bmw standında satıcıların arabaları bi kilitleyip bi acmasına gıcık oldum
-honda standında hic is yoktu type-r bide cr-z vardı cr-z yi hic begenmedim
-porsche standında normal halli iki amca vardı cayenne bakıp iyi bari bu dizelmis dediler oraya nasıl girdiniz amcam
-konsept arabanın yanında mal mal duran kıza ne ihtiyac vardır anlamadım
-arabanın resmini cekmeyi hadi anladımda arabaya binip uzaktan resim cektirenlere anlam veremedim