manken kıza bı soru bu aracın ozellıklerı nedır 2ooo beygır 170 motor nerde ne dıycegeını sasırdı yada herkese bole cewap werıyo tessekurler dedım gulerke yanından uzaklastım
Printable View
manken kıza bı soru bu aracın ozellıklerı nedır 2ooo beygır 170 motor nerde ne dıycegeını sasırdı yada herkese bole cewap werıyo tessekurler dedım gulerke yanından uzaklastım
Bu sene vize haftasına denk geldi maalesef. Ama Ali Ağaoğlu yine çoşturmuş haberlerde gördüm. 640.000 euroluk bi makine almış..
pazartesi sabah 9:00 orda olmayı planlıyorum fazla eleman olmaz tahmin ediyorum ne dersiniz beyler?
Fuar 12 de açılıyor, 12 de gidersen kalabalık olmaz. Bu arada metrodan Dünya Ticaret Merkezi durağında inince aşağıya bak fuar alanı orası, CNR Expo yazar zaten.
Bu arada milletteki foto çekinme sevdasını anlamıyorum. Özellikle sürücü koltuğuna oturup poz verenleri, havan kime yani, ne farkediyor öyle fotoğraf çektirince. Diğer bir konuda bizim vatandaşımız otomobil incelemeyi bilmiyor, yahu o güzelim E250 nin derisini yırtmayı nasıl becerdiniz, hadi onu geçtim direksiyon derisi nasıl yırtılır akıl işi değil.
E250'ye fantazi yapmışlar. :) :( Sanırsam bulacağım orayı. :) 11 gibii orda olucağım o zaman. :)
bende birazdan bi gidecem bakalım
Her aracın yanında tabelası var. Kızlara neden soruluyor ki?
iş olsun.. :) ben 2008'de Rx-8'in başında babama wankel'i anlatıyordum manken ablada beni büyük bir ilgiyle dinliyodu. :D
ben gidiyom varsa merak eden rahat rahat gıdebılır :D:D
Rafine insan geLir diye yarın gitmeyi düşünüyoruz davetiyeLerimiz geLdi ..
ayağımıza kadar geLmiş gitmemekte oLmaz :)
Neyse biz ilk gün yine iyi gezmişiz direksiyonda fotoğraf çekinen falan görmedim ben :D
nasıl bir düşünce içindeyse insanlar
arabaya binersin incelersin
hatta boyasına dokunur bakarsın biraz daha ileri götürüp lastiğini de ellersin(cuma günü canlı şahit oldum adam lastiği elliyodu) ama içine binip foto çekilince noluyosa:D
bu gün gittim güzeldi ama çok kalabalıktı
Dün Honda Standında Type R ı tanıtıyordum
mıncıklamadıkları yeri kalmadı arabanın hatta sağ ön çamurlukda motora bakarken hıyarın teki yüzüğünü takmış boya kalkmış,sabahdan çakmaklığı çıkardık yürütürler diye,
Ve geçmiş olsun Type R ın üretimi durmuş 2011 modelini almak içinde 3 ay gelmesini beklicez siparişle geliyor ancak.sitedende bir kaç arkadaşla orda tanışmak kısmetmiş.
resmim olan varsa özelden link atabilirmi :)
Arkadaşlarım abilerim kapıda bilet alınabiliyor değil mi yarın 3-3,30 arası inşallah gidicemde :)