ilk seride :D pek korku olmadi bende :D 2ye gidelim o zman bi ara
Printable View
ilk seride :D pek korku olmadi bende :D 2ye gidelim o zman bi ara
etkileyici bir yapım ...........
korkudan ziyade psikomanyak bi film gece izlemeyin perde sesine anlam yükler olursunuz :D
aynen bende zaten karanlık korkusu var üstüne bu tip filmler paranoyaklastırıyor insanı :D
zaten korku sahnesı 3 4 tane ama sureklı gerılım sureklı ne oluyo len modu o yuzden psıkolejısı bozuluyor ınsanın :)
Ben bu filimden pek birşey anlamadım çok salakca bir film nan Fredynin kabusu 1 bile çok eski film olmasına rağmen bundan daha çok korku verir insana.İzleyipte korkan birileri var ise emin olsunlar filimden değil kendi korkularından tırsmışlar çünkü Film gerçekten basite kaçıyor:rolleyes:
Filim zaten korkunç değil ama bu tarz şeylere inanan biriysen senin psikolojin seni korkutuyor zaten korktuğun şey iyice aklına giriyor 3 5 güne geçer :D
Korku filmleri en sevdiğim türdür ve vizyona giren her korku filmine giderim.İlk filmede gittim 15 dakka bomboş odayı seyrettim bişey oldu yarım saat daha izledm bişey daha oldu.Gercekmiş gibi cekimler ama film olduğunu biliyoruz ee ne o zaman bomboş bir balondu ilk film yarısında cıktım.2. geldi anlamıyorum millet nası gidio korkuyo beğeniyor...
ilkini izlemedim fazla bilet var diye 2.sine gittim normalde sevmem çok fazla tepki veririm diye neyse bi sahnede kendimden beklediğim tepkiyi verdim bi önümdeki 2 kişinin kafasına tekme atıp bütün salona sövdüm ha bide uçan adam sabriyi canlandırdım,zaten o andan sonra kimse filme bakmadı benim tepkilere baktılar :D
ayrıca film sonunda herkes koşarak çıktı o sessiz bekleyişte
1. serisi dün sabah gündüz gözü izledim PC'de, ona rağmen tırsar gibi oldum valla.
2. seri biraz daha psikomanyak birşey, kesinlikle gece izlemem. Gerçi sinemada izlersek farketmiyor gece-gündüz. içerisi karanlık yine :)
Karanlık fobisi bendede mevcut. o yüzden çok fena takarım ben kafama :D
Abi izlerim korkmam derim gun ıcınde aklıma gelmez ama gece kafayı yastığa koyunca yorganı kafama kadar çekiyorum :D
gitmeyin gereksiz :D çok korkutucu bişi yoksa bilinç altına işletiyolar olayları gereksiz gitmeyin :D
tamamen psıkolejık işte bılınc altı bı olay yoksa aman öcü cıkcak dıe korkmuyor kımse .. eger bıraz ınanc varsa bu olaylara ınsan ıster ıstemez tırsıo yanı :)
ya ben inanıyorum ama bizim bu tarafla alakaları olmadığına eminim film ztn mantıksızlıkla dolu :D yani madem istediğini yapabiliosun niye giriosun başkalarına anasını satim gebert git yani:D aslında film saçmalık dolu farkındayım ama bi ürkütüo be :D sanırım sebebi sizi baya baya aileyle yaşatıo böle bi oh mis ay ne tatlı haydi gece oldu fln derken hay ***** oluosun.