beyler hayatımda sinemaya verdigim paraya acımam...
bu filmde acıdım nokta !
Printable View
beyler hayatımda sinemaya verdigim paraya acımam...
bu filmde acıdım nokta !
tencere tavayla aklımızı aldılar gece gece ne atraksiyon varmış bea...
2 yi izlemedim ama 1.sini izledim az önce bitti hiçte korkunç değildi.
dün 15 dk ile giremedim ayar oldum :( bidahaki sefere yakalıcam :D
Bugün nautiliusta girdik arkadaşlarla.Bu yağmurda oraya kadar yürüdüğümüze değmedi..
İlk yarı gülmekten yerdeydik.(korku filmi diye gittik :D) Millet arkadan zebani çocuğu alınca ***** diye bağırıyorlar tüm salon yerlerde :DKöpeğin cinsi ne diye soran var :D 9 ağustos 2006 dan 17 ağustosa atladık. :D Kız güzelmiş diyen var.Bunların hepsi gürültülü şekilde oluyor :D
Yandaki eleman manitayı kapmış gelmiş:)
2. yarının sonunda bodrumda olanlar güzeldi ondada görüntü pek kaliteli olmadığından pek bi *** anlamadık :D zebani çocuğun annesini bodruma çekerken millet arkadan bağrıyor teyze kocanı aldatma diye epey güldük yani :D
Hiç korkunç değildi.Ama şöyle bir durum var çok sessizliğe alışıyorsunuz bir anda sinema full ses sallanıyor o ses daha çok korkutuyor :D
Hay o düşen tencere ile havuz temizleme zımbırtısını ben :D
Takıldığım birşey sanırım çeviri hatsı kızın adi ali :D
Filmin sonunda diyor işte kızın anası ile babsı ne oldu bilinmiyor biri trafik kazasında öldü..
zaten beklemekten korktuk paso kafamızda trilyondu ekşın olsun içerde ölelim dedik...bi numara yok bikaç sahne tırsıttı ama uyuyamama gibi bi şikayet söz konusu degil çokta güzel uyudum :D:D
iyiydi ya tavsiye ederim gidin.insanı iyi geriyor.zevk alıyorsunuz yani.
düşük maliyet ile bu kadar iyisi zor yapılır kanımca.
not:erkek cocuğa hayır.
ciddi anlamda güzel bir korku filmi tavsie edebilirmisiniz bu aksam izlemeklik?
evet cok mantıklı burda cou kişinin bokladıgı film uluslar arası film elestırmenlerınden aldıkları yorumlara baksınlar bence bırdaha konussunlar korku filmi deyınce kımse altına zıcmıcak yanı gerılım vs buda bı korkudur bu film kendı dalında bu gune kdr cekılmes en korku ve gerilim yaratan film secılmıstır bunuda kaportacı nuri abi deil film elestırmenlerı solemişşş...
ne tür film olursa olsun izlerken kendimi çok kaptırıyorum :) korku filmlerinden de hoşlanmıyorum :) tırsıyorum arkadaş :D
olaylar hep bu havuz temizleyicisinin başının altından çıkıyor..
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4604811_n.jpg
konu açılmışken tavsiye korku filmleri varsa söyleyın arkadaslar
uaheua :D ne komedı ya koca filmden korkmadım otoparkta arabanın altından mavv die cıkan kediden korktum :D:D euahueh
ilki daha güzeldi 2.si biras kolpa olmuşş:) bakalım 3 nasıl olcak devamı geliooo...
Tavsiye korku filmi isteyenler olmuş bikaç film söliym.
Rec
Rec 2
Drag me to hell
Rose Red Konağı (Stephen King)
28 Days Later
28 Weeks Later
Session 9
Aklıma gelenler bunlar.
korku filmine giripde kahkaha atanlara anlam veremiyorum. Korku filmine gidiyorsanız kaptırın abi kendinizi olayak yoksa hiçbiri gerçek değil istesek hepimiz kahkaha atabiliriz korku filminde