4.tür die bi film war gecen onu izledim ben baya 3.5 yaptı tavsie ederim![]()
valla bu kdr herkesin yorumu görünce dedim bir korkuyım gece indirdim izledim daha önce izlememiştim 1 nciyi izledim çok fena sıkıldım ha çıktı çıkıcak haaa geldi ses verdi ben burdayım beyler fln die bekledim yok gelmiyor ama son 20-25 dakika fena değil korku yok ama insanda çıkarmı lan benim evden havası sokuyor o ayrı onun dışında ucuz bi korku filmi gbi gerdi şimdi nasıl korkmassın vs fln dien olur korkmadım arkadaş ztn yıllardır ışıklar kapılar kapalı yanlız yaşarım pek koymadıhaaa ama şu gerçek insanı kuşkuya sokuyor izledikten sonra ulan acep ışıklar söndü mu yorgan kıpırdadımı fln vs die düşünüyor
yanınızda böle şeleri dalgaya vurucak biri olmasın hiç bişi anlamassınız valla
ayrıca micahhh micah die bagırması kızın bütün gece rüyama gircek öle sevglim olsa al lan bunu hayalete nitekim öle oldu 2 nci filmi izleyenler aydınlatırsa sevinirim bu çiftimizle ilgili 1-2 bir şey varmıdır 2 de eğer öleyse fena merak içinde kaldım
![]()
bu 2. film ilk filmin öncesini anlatıyor 1de oynayan kişiler de rol almış ve herşeyden bir haber durumda ve bu son film olmayacak sanırm devamı gelir... 2de olayların nasıl başladığını musallat olan şey nasıl ortaya çıktı ve neyin peşinde olduğunu anlatıyor bazı yerlerde zaten
dun gittim bu kadar boktan bi film ne zmndır ızlemıyodum paranormal 1 bundan 12312 kere daha iyi..en azından onu gerçek dıye kandırmıslardı..filmin sonu zaten mal ötesi...
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
ilk filmde ben hiç korkmadım halbuki böle filmlerden çok etkilenirim..2. ye gidiim hafta sonu bakalım nasılmş...
uahuehau yorumlara gel
ilkine gitmiştim birazda güzel kafayla pek bişi anlamamıstım şimdi ayık gidicem bakalım nasıl bi film![]()
![]()
herkesin yorumu farklı olur , kimine korkunç gelir (filmi yaşamayı tercih ettiği için) , kimine korkunç gelmez(filmi izlerken kamera arkasını düşündüğü ve bildiği için) böyle filmleriizleyip yaşamak gerekir bence, eğer arkasını biliyorsak izlediğimiz hiçbi filmin tadını çıkaramayızbence başarılı bi film insanı az da olsa şüpheyedüşürüyor henüz izlemedim inşallah yakın zamanda gidecem
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
ilkinde sürekli bişeyler oldu olacak diye bekledim az da olsa gerildim ama sonunda ya bu muymuş dedim2.ciyi de izlemek istiyorum en azından fikrim olsun nedir ne değildir
![]()
ilki kesinlikle daha bi gerimli doluydu bunda ilki kadar gerilim yoktu heleki ilk seansda hiç birşey yoktu zaten ama yinede sonunu iyi baglamışlar
Stock
5-10 günde 15,000 usd gibi bütçe ile amatör çekilip sonra Vizyonda rekor kıran film takdir ediyorum. 2. cisi illaki daha fenadır.
şimdi buna gidelim mi gitmeyelim mi ?
ben ilkine gitmemiştim buna gitmeden ilkini seyretmek gerekir mi devam açısından
bide bunda öyle asmalı kesmeli sahneler yok dimi anarşist psikopat hareketler falan hayatta bakamam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)