97 3.20i'lerde motor aliminyum hararete gelmez 3.16 ların 3.18'den daha çok yaktığını duymuştum ilk çıkan m40 motorlarda
bizde 3.18i e36 var benzinli lpg de ortalama kullanıma göre değişir ama şehir içi 220-280 krş gibi yakarsın biz benzinle 400krş yakıyoruz şehir içi yazın,kışın 500 civarı ama uzun yolda çok fark ediyor 350 krş lara düşüyor uzun yolda (140 ortalama hız) bakım olarak ilk aldığında şöyle bi büyük bakım yap yağını trigerini balatalarını duruma göre diskleri kampanaları ıvırı zıvırı almadan önce motoruna kesinlikle baktır donanım olarak 4 cam otomatik sunroof veya klimalı olmalı 93 modelden öncesini alırsan otomatik alma 115 bg araba ve fazla yaktırır otomatik vites deri döşeme olursa iyi olur klima suroof ikisi bir arada olursa çok daha iyi olur
kilometresi 200.000 i geçmezse güzel olur
ufak kaza ve komple boya olabilir yeterki düzgün yapılmış olsun derli toplu dursun alacağın araba en az 16 yaşında olacak o yüzden boyayı aramak yersiz olur boyasızada tabiki hayır denmez ama orjinal diye çok uçuruyorlar fiyatı
3.18i şehir içi benzinde 40 kr kışında 50 kr mu yakıyor ?? O zaman lpg de yazın 25 kr kışında 28 civarı yakar çok yaa
200.000 geçmesin ama motor yapılmış mı yapılmamış mı olmalı ?
Orjinal 150.000'de Beyaz Sedan 3.20i Manuel Var Deri Koltuk Dijital Klima Vs Mükemmel Kondusyonda...Araçta Sadece 1 Parça Lokal Boya Kapıda Var Başka Heryeri Orjinal,Tramerde Kaydı Vs Yok,,Düşünürseniz Pm Atın
arkadan itiş 1800cc üzeri araçta az mı yakıyor çok mu yakıyor diye bakarsan hiç alma murat daha iyi... 10 litre ve üzeri yakacak alıcağın her araç, buda benzinde minimum 40 kuruş demek... lpg de 25 kuruşun altına inmen mucizevi bir hareket olur...
15 yaşında araç alacaksın o yüzden km olayını çok takma, sonuçta km ler genelde geri alınıyor. Alacaksan hiç oynanmamış bayandan yada aile arabası olarak kullanış olması daha iyidir. Bir çok kez 3,18 3,20 e 36 kullanan yaşlı bayan gördüm. Onları tavsiye ederim hatta orjinal 60k da görmüştüm 4-5 ay önce rahmetli kocasından kalmış.
yakıt olarak 320 den korkuyorsanız 318 is lere bakın gerek donanımları gerek modelleri yüksektir performansı gayet güzeldir
kafayı yemek üzereyim çıkar yol bulamıyorumSizce hangisi bu iki araçtanda kullan var mı? (ilanlar emsaldir)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32585138/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32802724/detay
bende 1 sene e 36 kullandım 3.20 i herhalde bmw nın gelmıs gecmıs en guzel kasasıdır ve benım bmw askımdan oturu sıddetle tavsıye ederım bzıım arac 300 bın kusurdeydı hıc bır arıza yoktu sadece dıreksıyon pompası sorunu yasadık
ister 92 al ister 99 al e36 olsun,
sıralı 6'sı olsun,
sahibi abeci olmasın,
yanlıyom patlıyom demesin,
içine sinerse al düşünmene gerek yok yeteri kadar tatmin edecektir o paralara o kadar haz verecek araç sayılıdır. Bana göre yoktur. yok bozulurmuş yok her ay milyarlar yermiş. kimse kusura bakmasın mal'ı iyi seçersen hiç bişey olmaz sonuçta insan yapısı ne olacağını kimse kestiremez. ki bahsettiğin araç Alaman arabası
edit- bordo olan 318i bence en kötü 318is olsun.
bide otomatik Bmw sakın almayın e46 330i bile insan işi geliyor adamayada m3 etkisi olsa gerek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)