kimsenin dokunmaması iLginç.. bizim aiLede oLsa mundar oLmuştu..
çok muazzam harikuLade ve fevkinde.. temizLemek isterdim![]()
Sahibi arabayı hala daha kullanmıyorsa sabrından dolayı tebrik etmek lazım.Lastikler garip ama. O kadar zamandır böylemi acaba...
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
biraz ugrastırdı ama buldum 3 ayda atılmıs son mesaj baya geri sayfalarda kalmıs...
http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/49346-muzelik_manager21.html
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Yavuz abi Rekord P1 sanırım koyduğun araç.Ülkemizde maalesef bu ayarda Rekord P1 yok gibi birşey.P1'i geçtim bizim de sahip olduğumuz '74 Rekord 1900 Coupé'lerden bile adam akıllı yok..
Bu arada lastikler için herhangi bir fikrim yok.Doğal olarak zamanla salması gerekir bence de.Belki foto çekimi için şişirmişlerdir.
R21 konusu için teşekkürler.
aynısın dört kapısı vardı ..önce yıllarca babam kullandı.....sonrada ben.....direksiyondan vitesli ve üç ileridir....kilometre kadranı çubuk şeklindedir dönerek hem uzar hemde renk değiştirir...bu fotoğrafları görünce orjinalliğini bozmuşlar diye yıllarca hayıflandığım ruhsat cebinin arabanın orjinal ekipmanı olduğunu gördüm ya afferim bana...boşuna dertlenmişim)))))))
Aynı mühür benim aracımda da var ön kaputu açınca hemen önüne geliyor "ADAM OPEL" ne demek acaba
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
TRde coupesi yok sanırım ya da hic denk gelmedim.
Az önce ilanlara baktım 3 tane Rekord var.
Biri 7bin biri 9.5, biri 25bin yazmıs
9.5 olan fena durmuyor ama söyle 3-4 liraya bulup kendin toplamak güzel olurdu![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
"Adam Opel";Opel'in kurucusudur.Şirkete kendi adını vermiştir."Adam Opel AG" olarak tescil edilmiştir.
Anahtara bittim, lastikler Continental, iç döşemeyi görünce dibim düştü naylonları üzerinde...
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)