Alper gerçekten çok beğendim çok güzel olmuş.yıllar önce babamla beraber bir şirkete gitmiştik babamlar beraber çalışıyolardı o zmanlar şirket sahibinin masası C5 in bagajıydı çok şaşırmıştım
Alper gerçekten çok beğendim çok güzel olmuş.yıllar önce babamla beraber bir şirkete gitmiştik babamlar beraber çalışıyolardı o zmanlar şirket sahibinin masası C5 in bagajıydı çok şaşırmıştım
benzeri bir çalışma geçmiş zamanlarda ben yapmıştım ancak benimkisi hurdacıdan aldığım vosvosun yarısını kendim spiralle keserek boya ve vernik atmıştım tabancayla. .önünde güzel bir bbs janttan cam masa ile güzel duruyordu odada. .sizin çok daha temiz işçilk olmuş, gayet başarılı bir dekor olmuş. .
Ome_RS, mur_84, berkayGLRN, _FrKn_, Frid, rapture, JenGoO
teşekkür ederim saolun
TURBO CİVİC işsizlikten napıcamı şaşırdım
hazar dediğin gibi yapmaktı plan aslında ama ayak yapmam lazım duvara bide lastik koymak gerekicek öyle olduğunda arkaya lastiğin de yarısı duvarın içinde kalmış gibi.. çok üşeniyorum
opium_robust ben de senin mersoyu kıskanıyorum valla ne yalan söyliyim
yüzaltı fiber
tünayK çok şanslıyız böyle iyi niyetli arkadaşlarımız olduğu için.. çok şanslı çocuklar, geçenlerde 1000liralık LCD yi 100liraya almışlar çok zengin ve ihtiyacı olmayan birinden çöpe gidicekmiş yoksa zaten bana da 150ye verdiler.. kim yapar böyle iyiliği söylesene
Parsia duvar kağıdı 6 m2 likti yanlış hatırlamıyosam.. m2si 16liralıklardan bu 80 liraydı yani ama bu kadar desenli olmazsa daha sade şeyler 6 7 liraya kadar bulunabiliyo m2 olarak.. rafı kendim yaptım 30 liraya maloldu.. üstteki lamba 10 liravokvok da tamponsuz boyası üzerindeki kromlar vs 350 400e malolur sanırım şuan toplamda 500e biter duvarınız diya tahmin ediyorum
eser demek c5 bagajını önceden keşfedenler varmış
dmts fotoğrafları varsa görmeyi çok isterim masa yapmayıda düşünmüştüm en başta
Kaan bm 7679, cliver
çok saolun![]()
çok güzel bi dekor olmuş gerçekten.
beyaz e92yle turuncu murciyide görmedim sanmayın.![]()
mükemmel olmuş![]()
RACE WERKS
çok güzel olmuş da kromajlı bi tampon daha dengelerdi görünüşünü yaa.
ama duruş çok iyi. ben de mi yapsam![]()
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Hocam çok güzel olmuş cidden. duvara yaptığınız bu wos wos kaça mal oldu. kalıbı nereden buldunuz bide yaptırabileceğim bi yer varmı? yada kalıp varsa kendimde yapabilirm sanki =) pm atacaktım ama oolmadı =)
feel is everything
bendeki vosvosn resimlerini bulursam onları da gönderirim. seninki kadar güzel olmasa da 3 günümü harcadığımı bilirim![]()
cok güzel olmus masalar![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)