Al al OPC iyidirşaka bir yana dün seninle konuştuğumuz aklıma geldi erginim küçük hızlı parasına değecek bir araç lazım sana en kısa zamanda
![]()
Al al OPC iyidirşaka bir yana dün seninle konuştuğumuz aklıma geldi erginim küçük hızlı parasına değecek bir araç lazım sana en kısa zamanda
![]()
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Az önce Odak'ın satış müdürüne sordum,tanıdıgımız kendisi,opc hiçbir şekilde gelmiyor diyor hala.Eğer alabiliyorsan sıfır al tabiki.. 2011 ile 2007 arasında hiçbir fark yok neredeyse, AUX girişi ve Eco shift light dısında. (şehir dısı yolculuklarda ciddi benzin tasarrufu sağlatabiliyor)
Kör nokta çok fena.Özellikle A stünundan kaynaklanan viraj içi görüş problemi ciddi sıkıntılara yol açıyor,kaç kere kazanın eşiğinden döndüm.Araçtan vıyk vuyk sesler geliyor ancak bende egzoz oldugu için neyin nerden geldiğini anlamıyorum artık.. Yakıt şehir dısı ben minimum 7.9 gördüm . 2011 alacaksan Euro 5 standartlarında mı ne öle bi durumu vardı, katalizatörü farklı, motor kodu Z16 değil A16LER , emisyon değerleri falan düşük, yakıt sarfiyatı daha az.
254 gördüm araçta 70mm komple egzoz kat iptali ile,AEM dryflow var başka bişi yok. Yanımda dslr makine olmasa cekerdim bi şekilde ama 254 ile giderken de cıkarılmıyo makine![]()
min 7.9 yakıt çokmuş ya ben miniyle 4.9 filan gördüm cooper s le tabi
gp daha fazla yakıyor lanet olsun![]()
Team PAŞAOĞLU
hacı yok yav e30 harıcınde eskı bmw yalanınsıgnıa'nın etkısı oldu ama bındıgım corsa da cok hoşuma gıttı şehır ıcı olsun sehır dışı olsun zevklı bı arac olur emınım bakalım onumuzdekı deplasmanlara bakcez.
ata aynen oyle ama bı turlu kafam yerıne oturmuş degıl ne yapcagım konusunda
vallahı gaziantep'dekı opel sevısı ılede gorustum onlarda 2 ay gıbı bı sure beklersenız gelır dıyorlar ıyıce kafam karıştı
aynen cok kotu oluyor kor noktalar genş tasarlamışlar sutunları ınsıgnıada da aynı dert var dınerken Allah'a emanet donuyorsun gozukmuyor cogu yer.
valla ben ınsıgnıa ıle 235 cıvarındayken cıkardım bı delılık yapıp cektım vıdeoyaama arabnın verdıgı guven cok onemlı eskı vts aracımla ımkansız 200 lu hızlarda cebımden telefonu cıkartıp da vıdeo cekecegım
ahıret havayolları yolcusu olmak ıcın bırebır olurdu
pekı bu vıyk vuyk sesler dıye tabır ettıgınız sesler nereden gelıyor mekanık aksamdan mı yoksa aracın gogusunden falan mı ?
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Valla harika o zaman sıfır alma imkanınız varsa sıfır tercih edin bence.
Vıyk vuyk sesler mekanik aksamdan geliyor ya,genellikle arka yaylardan.
corsa opc cok guzel arac.. sıfır istenildiginde de getirebiliyorlar.. getirilmiyo diyen bayiler getirmek istemediklerinden![]()
opc guzeldır ıyıdır
şu an en mantıklısı opc gibi gözüküyor
o fiyat aralığında, bizi cezbeden, daha güçlü sıfır bir model yok sanırım![]()
Fotoğrafını her gördüğümde 10sn boyunca gözlerimi alamadığım gerçekten çok güzel tasarlanmış bir araç..
İsmail Karakaş-- ANTALYA--07 CAR 98(SOLD)
07 AL 114 64 JAWA 250
OPC de mok çıkartmaca
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29532079/detay
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)