Evet mantıklı kayıt tutuyorsa herşey gözükür.
Dün gece gelip video çekmedim diye beddua ettin dimi hep senin yüzünden bunlar banka vermezse senden alcam o paraları :D
Printable View
bir kere de bana atm 5 tl fazla vermişti atm işi sakat aslında geçmiş olsun diyelim ama sorun olmaz buyul ihtimalle para fazla çıktıgı zaman geri iade ederler...
biraz daha rahatlatıyım o zaman içinizi bende garantinin atm sinden para yatırırken aynı şey başıma geldi 250 yatırmıstım 50 si aynen dediğiniz gibi oldu ve bende çok acele işim oldugundan ve parayı alamam diye düşündüğümden aramadım bile fakat pazartesi öğlen beni bankadan aradılar özel bilgilerimi sordular ve parayı telefonu kapatır kapatmaz hesabıma geçtiler rahat ol yani %100 alırsın paranı :)
bankamatik sayımı yapan uyanık vatandas 1200tl yi cebe atıp fazla yok derse :D
enes hangi bankamatik buuu :D
yapıkredide o tarz görüşmeler tatmin edici gelmiyor ama herhangi bir problemlede karşılaşılmıyor çok sık yaşadıgım için ykb den artık içim rht arayıp hbr vermek yetiyor ztn vermesekte hangi işlem aralıgında ne oldugunu sonradan görüyorlarmış fln öle şeler demişlerdi hesaba aktarılıyormuş
boş kasetde yatıyor 200 lük:)
çok başıma geldi, saolsun bankalarımız hep hesabıma iade ettiler, gelicektir rahat ol
aynısı banada oldu teb mecidiyeköy şubesinde para makınede kaldı alamadım sonra bankayı aradım hemen hafta sonuna denk gelmişdi pazartesiye kadar bekledim ilk defa başıma gelmişdi pazartesi bankaya gittim form doldurdum zaten sayım yapıyolar para fazla çıkmış dedim benim para :) hemen geri kredi kartı hesabımdan düştüler.
benimde geldi başıma..sorunsuz alıyorsun paranı,ama çok uyuz bir durum soyuldu gibi hissediyor insan o an :D
aynısı benimde başıma geldi ertesi gün bankaya gittim söyledim dün param kaldı bankamatikte diye sayım yapıldı verdiler hemen elden
kanka rahat ol o para senin hesabına yatar aynısı benim basıma geldi 10 liram sıkıstı garanti atm sine sonra yuttu parayı serefsiz ne sovdum ne sovdum anlatamam :D
10 lira oldugu icin hiç bi yeride aramadım koy dodutene dedim gectim 2 gun sonra garantiden beni aradılar ve atm de 10 liranız sıkısmıs ozur dileriz dediler paranız hesabınıza gecti dediler bende tşk ettim konu kapandı
rahat ol yani 1-2 gune gecer hesaba para...
ben de bankacı olarak yazayım 1 hafta önce bire bir aynı olay başımıza geldi, müşteri 4.000 tl yatırıyor bi şekilde hatalı işlem olarak atm parayı alıtyor ama hesaba geçmiyor. müşteri de bize başvurdu, sistemden ve kasada parayı bulamadık, kamera kayıtlarında da tam göremediğimiz için müşteriye olumsuz yanıt verdik, 1 hafta sonra atm'nin alakasız bir yerinden para çıktı ve iade ettik :)
Aynı olay benımde basıma geldı ve üstelik şirketin parasıydı. Parayı yatırdım para sayma sesi bitmek bilmedi bekle allah bekle bakdım işleminiz iptal edildi dedi ve parayı vermedi hemen içeri girdim durumu soyledım. Bayanda bankamatık kısmına seslendi saolsunlar ben işlem yaparken bankamatıgı acıp para eklemeye calısmıslar:icon13: içeriye 1000tl sıkısmıs arkadasın dedi ordakı adamda dogrudur dedi. bana örnek bir dilekçe verdiler ve doldurdum 15 iş günü içinde hesabınıza geçer dediler.Aradan 1 ay geçmişdi ve doğal olarak unutmuşduk ekstrayı kontrol ettik ve hesaba 100 lira geçtiğini gördük doğal olarak salak bir süphe duydular benden direk bankaya gittim durumu anlattım ordan bır bayan saolsun ılgılendı ve bankanın hesabında fazladan 900tl oldugu goruldu. Tekrar bır dılekce yazıp durumu anlattım ve ertesı ay hesaba gecdı
cumartesi benimde aynısı başıma geldi. bu sabah bankaya gittim banka kasa sayımından sonra parayı hesabıma gecti