hacker musterı gibi gelip guzelce şifreyi girdigi ve işlemleri yaptıgı için ne yazk ki atm lerimizin iç gudusel veya 6.his gibi guclerı olmadıgından bu konu hakkında biras basiretsiz kalıyolar :) :)
Printable View
Cadde'de boynerin karşısındaki Ykb'nin atm sine 2500TL yatırdım kartı iade etti arza nedeniyle işlemi tamamlayamadık dedi Şokkkkkkkkkkkkkk,
arkadaşı dikktim başına şubeye girdim en arkada bayan elaman çook sakin kaç para dedi 2500dedim masada duran yırtık bir post it'e numaramı yazdı tmm biz haftaya ararız yaptı, soyadımı bile sormadı :)
atm'ler sadece belirli tarihte açılabiliyormuş, kadının umrunda değil az bi para değil dedim geçen adamın biri 20.000tl yatırdı atm'den :):):):) aynı sorun oldu adam sorun etmedi dedi manyak, sonra bir dünya olay.
sonra ertesi gün 1 gün önce yatırılmış gözüktü, sorun olmadı.
Annemle acıbademden para çekicez sabah 9 civarı kartı soktuk.Küt makina ekranında garip garip şeyler yazdı .Diktim acıbademden 3 kişiyi bankamatiğin başına 2 kiişiyide yanıma alıp 200 metre uzaktaki şubeden getirdik görevliyi açtırdık makinayı aldık kartımızı :D annemde izledi olan biteni allahtan zorluk çıkarmadılar çıkarsalar eğlenceli olurdu :D
bu da iyiymiş :) bizim şubede günde en az 3 defa açılır, bu tip durumlar, arıza, para bitimi gibi sebeplerle de arada yine açılır ... çok kuyruk yoksa müşteri itirazına göre de açılır :)
atm sizin durumdaki gibi kalabalık bir yerdeyse, atm açmak zor olur , parayı araştırma açma bulma en az 15 dakika, düşünsenize mesai saatinde atm 20 dakika servis dışı ...