2 kişi daha bulup bir günlük kiralayın :D Herkes ayrı bir meşhur caddeden geçsin :D
Printable View
2.288 kişi olmuş :D
Bence Kısada olsa değer :D
vay o ferrarinin haline bütün forumlar ustunden geçecekdir kullanmayan kalmaz heralde...
Ferrari'niz bizden, keyfini sürmesi sizden! Hayatınız boyunca unutamayacağınız bu deneyimi "DVD'ye kaydettirerek" ölümsüzleştirmek istiyorsanız mutlaka ekstra fırsata göz atmalısınız!
demekki ferrari onlardan... :)
2.385 kişi fırsatı yakaladı! 99x 2385 =236.115 TL (ikiyüz otuzaltı bin yüz on beş TL)
az daha alan olursa makinadan 1 tane daha satın alıcaklar :D devam devam alın siz biletleri.
16 Kasım - 31 Ocak arasında 2385 kişi nasıl kullanıcak bakalım :D şimdilik günde 53 kişi demektir bu. sayı artarsa düşünemiyorum..
iyi ki almamışım.
bu arada extra fırsat dedikleri dvd olayı. ferrarinin ücretinden daha pahalı. kesin onuda satın alan cok olacak. bu rakam şimdiden 500milyar oldu demektir.
Artık rüyalarınızdaki aracın direksiyonundasınız, ancak önünüzde zorlu bir pist var! Telaşa kapılmanıza gerek yok, çünkü tecrübeli bir yardımcı pilot sizi zorlu pistte yönlendiriyor!
gazlamayı unutun yani :D
walla ben de bi 355 360 falan alıp yapsak mı diye düşünmedim değil bu işi.. yok böyle bi kar.. bi karting pistiyle anlaşılır yapılır hatta araba da hep orada durur.. karting pistinde çarpsa çarpsa lastiğe çarpar ki zaten çarpanla sözleşme imzalanır baştan kendi öder.. çok mantıklı ya insanlar çok zeki
şu techten satın alanları esnefle kınıyorum. ortaklaşa 1 günlük kiralayıp 24 saat boyunca canını alabilirdik hep beraber :D böle 3 tur total 5dk yapıyo yazık paranıza :D gelin esnaf paketine üye olun kendi ferrarimizi kendimiz kiralayalım :D
İyiydi aslında ya bi çapanoğlanı olmöasa verilirdi 100 lira kırk yılda bir ne olacak .
totomuz ferro görsün japona binmekten bıktım....
kaza olursa baya masraf çıkar, ucuza halledilemeyeceği kesin
ayrıca kaskosu olmazsa talep düşer, hadi adam kabul etti sözleşme imzaladı ve kaza yaptı diyelim. 20000tl masraf var. nasıl alıcaksın karşılığı yoksa, anca hapis yatmasını sağlar sözleşme. buda 20bin lirayı getirmez :)
akıllıca bi ticaret
100 TL çalışır benden.
edit: (16 Kasımdan itibarenmiş :) yeni gördüm.)
karting pistinde ne kadar hızlanabilir ki ama hem çarpsa çarpsa lastiklere çarpar.. bide 200milyar kazandıktan sonra çarpsınlar ufaktan canları sağolsun.. genelev mantığını araba camiasına taşımış adam :D mantıklı geliyo bana hala.. galerilerle görüşesim bile war hatta ama kendileri yapar bu sefer de :)
buarada süre baştan başlamış 3814 kişi olmuş bişey war bu işte bi günde 1700kişi almış mıdır hakkaten yoksa cesaretlendirmek için mi bilemedm
http://www.sehirfirsati.com/deals/tu...ferrari/137861
merak ettim şu işin sonunu :)
ee süre baştan başlamış 21 küsür saat gösteriyor üstüne 3800+ kişi olmuş