fikirtepede sıfır çizme şansı
e30 veriyoruz 50 lira alıyoruz bi tur sıfır cizip bırakıyosunuz beyler pamuk eller cebe patlıyanın e30u olur stayla
İlker G.
bilgi icin aradim autodrom un 13. pistideymis karting pistiymis. uzunluk 1 km dediler telefonda autodrom da
arkadaslar pisti bilmiyorum cogunuz cok kisa oldugunu soylemissiniz.acikcasi 100 tl ye 3 tur ama f430 icin deger mi? fikirlerinizi bekliyorum.bide gazlatmayip 3bin devirde vites at derlerse yikarim ortaligi=)
3000 devirde vites atmasan bile gazlatmazlar, imkansizzz.
pist hakkinda youtube da cikan ilk sonuc
http://www.youtube.com/watch?v=Y5EBjfg6i9I
yani autocross pisti gbi dusunun, misal bu pisttede 1 dakikalik yol yapilir, korfez de 1 dakika da donulur ama aradaki hiz farki muazzam olur![]()
Bizde düşündük sabah alsakmı diye ama büyük ihtimalle karmakarışık ve zevksiz geçicek ( son yorumlar +2000 kişi oldu vs. randevu almak bile şüpheli 2 ay içinde...) dedik ve vazgeçtik. olurda randevu ayarlamayı başarabilirseniz f430 la pistte turladınmı turladım kısa falan sonuçta ferrariye biniyorsun![]()
Hesap yaptım kabaca bi hesapla o ferrynin para rahat çıkar gibi sitede 3-4dkda en az 5 kişi satın alıyor şimdi 2100küsür 30tl benzin düşünce 150,000 i buluyor.6-7 bin kişi gidip binerse adamlar rahat bi ferry daha alır.![]()
benim bildigim pist araclarının kaskosu yok hatta kendi aracınla pistte caksan bile kaskon iptal
buna nasıl bi cozum bulmuslar en basitinden kukalara falan girerler??? 100lira ver cakınca 200bin euro hasırt![]()
50 tl veriym ferrariyle falan işim olmaz pistte getzle bi 15-20dk stres atyim yeter![]()
çakarsakta araba benim zaten hallederiz bişekilde![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
2 vitese bile atamayacak kullanıcıların geneli o yüzden kaza olacağını sanmamha buna rağmen bir yere patlarlarsa arabadan inip kafasına sıksın patlayan
![]()
hiç başvurup gıden kullanan yokmu ?
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
rıske hıc gerek yok anı bı manevradabaşınız agrımasın hızlanamıycagınzı bi yol 1oo tl degmez bence ama zevk tabı
03.11.2010 saat 19:43 itibarıyla 2140 kişi faydalanmış aletin parası çıktı nerdeyse, akıllı pazarlama...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)