Yok yok bence de ferrarisi olan katılabiliyor.
ya ben de balıklama atladım.tüh:D
Printable View
Yok yok bence de ferrarisi olan katılabiliyor.
ya ben de balıklama atladım.tüh:D
bnce bı bıt yenıgı var 3 turda zaten 30 tl lık benzın yakıcak araba ya..
aziz beraber gideriz kanka yanlarsın sahduahusdhauds
lan ferro olsa zaten piste girecek param olur.
hahahaha fırsata bak allah aşkına üstüne para verseler adam gene sürmezki orda :D
Yukarida copy + paste yaptiklarimla arabanin olmasi gibi bir anlatim var yada ben oyle anliyorum :)
Neyse ben o keyfi 3 sene once yasadim, inanilmazdi...Eger 100tl ye gercekten boyle birsey varsa kacirmayin..
turşu bi araçtır belki... kirlaamışlardır bilmem kaç gun veya ay... çıkarırlar bu şekilde parasını da bir şekilde.. vardır kazançları illa ki:)
O araba 3 turda 30 TL benzın yakar.70 TL kar içinde o arabayı kimse riske atmazki.
Hadi biri kaza yaptı vurdu araç perte çıktı diyelim.Ondan sonraki bilet alanlar ne olcak.Paralarını iademi edecekler sanki.
bi de standart kiralama sözleşmesi geçerlidir yazıo kendi arabamı nie kiralıyım :D
babama da aldım garibim o da binsin ztn o ödüo parasını :D
sırf ferrari sahiplerine özel olsa böyle bir sitede duyurup satmazlar
zaten sahipleri belli ulaşır davet ederler ki gizli kapaklı kimse duymadan çıkıyor adamlar piste
iliginç gerçekten cok merak ettim bunu :D
gelll vatandaş.... param olsa da ben alsammm :D
vay arkadaş kredi kartımın olmadığına ilk defa üzülüyorum :D bu devirde kredi kartı şart hacı.
Pistteki heyecanınızı aracın içinden, siz Ferrari'nin direksiyonundayken kaydedecek özel çekim sizlere DVD olarak sunuluyor!özel DVD kaydınız 69 TL yerine 29 TL!
alanlar bunuda atlamasın unutup guzel hatıra...
kendı ferrarınızle yarısa gırılcek olsa baslıga f430 yazmazlardı herhalde 360 modenası olan adam gıremıcekmı yanı sadece f430 mu :D
Standart kiralama sözleşmesi geçerli demişler aracı firma veriyor fakat autodromda 3 tur 30 snde biter herkesin zevki kursağında kalır :D