3 tur kullanmanı değeri paha biçilemez :D
Printable View
3 tur kullanmanı değeri paha biçilemez :D
31 ocak'a kadar biz kafamıza göre mi gidiyoruz yoksa sıra gibi birşey mi var?
arıyorsun randevu alıyorsun istediğin bir güne herhalde öle olması lazım :D
Ferrari si olan adam 3 tur için 100 lira verip pistemi çıkacak yaw.. adam ın ferrarisi varsa aşmıştır zaten birşeyleri :D hadi f50 filan olsa anlarım..
minicik pist. 1 dakika bile sürmeden tur biter zaten en fazla 20 lira yaksın.valla iyi para kazançlı iş :)
Işe bak ya :D bu tur attırılan araç kesin bilge nin aracıdır. Zaten ona hayır getirmedi sattı üstüne kitap çıkardı :D dikkatli olmak lazım
Ben de aldım hemen.Hatta burada da paylaşayım bu konuyu diye girdim şimdi siteye ama kiminle dans ediyorum hesabı siz benden önce davranmışsınız..:D
valla arkadaşlar simdiden alan arkadaşlar unutmasın bizlerde kullancaz pert etmeyelim aleti :D
izmire de gelecek mi :D :D
Yalnız ilk sayfadaki mesajlar da korkutmadı değil.:D
Ferrari sahibi olmak filan..:D
bari bikaçınız dvd e de kayıt yaptırında burdada paylaşın izleyelim .. hatta konu açın en iyi kim kullandı diye anket ekleyin yarışma açalım en iyi kullanan,kazanan oy kullananlara künefe ısmarlasın .. ee ferrari kullandı yarışma kazandı :D
Bu arada o dvd olayını da es geçmeyin hani..Onu da yaptıracağım ben..Ömrümüzde bir ilk sonuçta..:D
banada geLdi tabi ama aLmadan kapatayım biLgisayarı..
inşaLLah sabaha kadar biter..
Baya bir ilgi olacak gibi sanki yok daha sonra bu F430 satılıga falan cıkarsa uzerınden kaçbinkişi geçmiş olacak acaba onu düşündüm bir anda :D sevimli gelmedi
insan killanmadan edemiyor, almak ve almamak arasinda gidip geliyorum
bende gördümmm iyimiş fiyatı siteye girip yazayım diyodum ki :)
Tam bunu yazacaktım. Orada time trial yapılırken bile 3 vitese atmayan çoook araba vardı. Dolayısıyla 0-100 yapmanız bile imkansız. Öte yandan böyle aktivitelerde araçlar her zaman kollanır. Yani şöyle yapıştırayım da kesiciden sekeyim orgazm olayım hayali çok zor. Haydi izin verdiler diyelim, 5. kişiden sonra şanzıman kendini korumaya alır :D
Yanlış anlaşılmasın Ferrari kullanmışlığım yok :D çamur da atmıyorum ama misal bu fiyatta olimpiyatta 3-4 tur drift olsa daha güzel olur :D
tabıkı burdakı 100tl sembolık amac reklam parayı reklamdan göturuyorlar 430 sahıbı olan bırı varsa traction control nerden kapatılıyor söyleyebılırmı:D
1-2 arkadaş toplanıp günlük kiralayarak o zevki kat ve kat yaşayabilirsiniz :)
kullandıgınız gunun gecesı...
yataga girip gözünüzü kapattıgınızda gülmeye başlayacaksınız kendi kendinize... :D
ahuahau bende öle olmuştu...mükemmel bi his...
dikkat bağımlılık yapar...
ferrasi olan kankiii arıyorummm :D