esasen cok istiyorum icimde biseyler surekli durtuyor al al al diye :D ama inad ettim almayacagım :D gazlayan arkadaslarımızın dvd lerinide izlesem bana yeter :D:D
Printable View
esasen cok istiyorum icimde biseyler surekli durtuyor al al al diye :D ama inad ettim almayacagım :D gazlayan arkadaslarımızın dvd lerinide izlesem bana yeter :D:D
satılık ferrari
çok temiz
kazası boyananı yok
sadece üstünden 1800 kişi geçmiş
Autodrom halen sicak bakmiyor . bu bir kiralama surus aktivitesi sonucta 430 la gazliycagini falan hayal eden varsa daha dogrusu 100 liraya 3 tur yan gidebilecegini falan hayal etmesin bu pistle falan ilgili deil kiralama yapan firma buna zaten izin vermez f430 la ....
Autodomun bu ulkede bizim sektorumuze katkisini degerini bilmeyip azi laf yapip genelde hic bir halt icin emek harcamayan insanlar yuzunden sicak bakmaz hale geldi yoksa turkiyedeki ilk 2 line zaman olcer sistem seneleer oncesinde autodromda yapilmis ve kullanilmistir ....
Autodromu para ile satin alamaz kimse uyandiriyim ...
f430 la 50 ıle gıdıyım o da yeter 3 tur 10 15 dakka bınerız:D
Tamam sürüş aktivitesi ama ehliyetini yeni almış ilk defa araba süren biride katılabilr buraya , dediğin gibi yanlama atraksiyon olmaz ama o atmosferde heyecan yapıp patlarsa nolucak biri?
Zamanında g.punto test gününde önümde adam kukaları aldı altın tampon davlumbaz indi.
Keşke autodrom eskisi gibi pist aktivitelerine devam etseydi daha çok gelişseydi bu sektör.
Normalde ferrari günlük kac para kirası?
aynen oyle bu ulkede meyva veren agaci taslamak kolay kanka ...
cok tasladilar Ethem abi de madem ole iste boyle dedi sonunda ...
f430 a gelince kiralama sartlari gecerlidir yazmislar ilanda o durumda pist uzerinde herzaman kasko gecersizdir cakarsan 430 un olur ....
gunde 24 saat kesintisiz gece gunduz hic durmadan yapsalar bu organizasyonu ve hizli olsalar 5 dakika surse 1 kisi(inme binme tum turlar toplam 18 gun surmekte.
burdan yola cikarak yapin hesabinizi ...
pistte f430 kaskosu hemde kiralik arac kaskosunu rahmetli sakip aga mezardan ciksa gene yapmaz hicbir firma...
f430 u tek basina kasko yaptirmak bile pek zor yanindamal varliginda var ve onlarida sigortalatiyorsan yapiyor sigorta firmalari tek basina para ile alinicak risk deil cunku ...
Ayrica pist icinde kasko ben bukadar senedir duymadim kanka trde ...
birak f430 u palio icin bile ...
buğra abi cidden prof yorum yaptın alamayanların bile hevesi kırıldı bu saaten sonra :D
o zaman piyango kime vurcak bakalım
100 lira verip 10-20bin lira borçlanma şekli:D
yaw şoyle kendi arabamızla auto dromda time trial yapsak benim gozum yok ferraride falan getzle donerim :D
buğra yatıyosun sen uzun zamandır çalış biraz bu ne ya:p ayarla autodrom'u da piste çıkalım:D
bişiler peşindesin yine hadi bakalım:D
şunun manualini yapsalarda böyle bi orgda vites atsak type r stayla:D
fikirtepede sıfır çizme şansı
e30 veriyoruz 50 lira alıyoruz bi tur sıfır cizip bırakıyosunuz beyler pamuk eller cebe patlıyanın e30u olur stayla
Trafiğe kapalı pist vermezlermi acep 18 altına :D :hehe:
Alsammı babama o kullanır bnde yanında otururum :D
bilgi icin aradim autodrom un 13. pistideymis karting pistiymis. uzunluk 1 km dediler telefonda autodrom da
arkadaslar pisti bilmiyorum cogunuz cok kisa oldugunu soylemissiniz.acikcasi 100 tl ye 3 tur ama f430 icin deger mi? fikirlerinizi bekliyorum.bide gazlatmayip 3bin devirde vites at derlerse yikarim ortaligi=)
3000 devirde vites atmasan bile gazlatmazlar, imkansizzz.
pist hakkinda youtube da cikan ilk sonuc
http://www.youtube.com/watch?v=Y5EBjfg6i9I
yani autocross pisti gbi dusunun, misal bu pisttede 1 dakikalik yol yapilir, korfez de 1 dakika da donulur ama aradaki hiz farki muazzam olur :D