Fırsatınıza kasko ve bireysel sigorta da dahildir...
Printable View
bizde aldık hadi bakalım :D
herkes aynı güne randevu alsın :D tecturkey ferrari night yapalım :D süre kasalım :D
lan bi dolandırıcı cıkıolarmıymıs :D
techturkey dolandırıldık night olur :D
yalnız bisey sorucam ben pistte bu arabayla olduda patladım ne olucak :D:D
bi tarafımıza kacmasın f430 :D:D
f430a tecavüz day :)
kartta limit kalmamıs tuh ya :(
Bende aldımda dolandırma gibi bişi olmaz satan site boş bi site deil e oldu öle bişey diyelim bi şekilde para geri alınır çünkü siteni hesabında toplanıyor para. Mailde kimseye geri dönüldümü bana daha gelmedi acaba kampanya süresi bitincemi geri dönülcek
o değilde 1250 kisi var su an 11 saat sonrasına kadar o rakam 2000 i gecer
bu kadar adam nasıl surucek o arabayı cok merak ediyorum :D
o arabayı muştu kullanmadan önce kullanın yoksa size patlar :D
1 saatır arıyorum telfonu acana yok suan ıcın 1320 kısıyı gectı ve 31 ocaka kdr bu ınsanlar nasıl kullnıcak,11 saat war daha ..
ümit aradı sordu önce eğitim veriolarmış falan uzun sürüomuş biraz, şimdi gelsek ocağın ortalarında falan sıra geliyor, yani SENEYE :p
aklıma bişey geldi.
bu talep çok gelebilir süre yanlıs görmediysem 2 ay kadar geçerli yoğun talepden dolayı iptal ettik çekip siteninde bu arada reklamını yapmıs olabilirler soncda alakasız arkadaşlarım bile konudan haberdar :D
1 saat=100 dalırs değilde 1 saat=10 dalırs modeli bu , inip binen oldukça fazla olacak yani :D
o iş yalan olur ya :D soyel gıt boyle gıt dıyen bı lavuk olur kesın yanında ayrıca kontrol sıstemlerını kapatmanıza ızın vereceklerını hiiiç sanmıyorum :D
bu ferro mındar olur şase motoru plakayı falan not edin yarın öbürgün sorgusu açılırsa yazılır çizilir :D:D
vay be ferraride düştü ele ayağa
marlboronun kiraladığı ferrarilerden biridir kesin
1450 kişi almış, artık 6 ay sonra rezervasyon tarihi verirler :)
araç büyük ihtimal kazalı filan yada yüksek km de gözden çıkarılmış bir araç bari kiralayalımda parasını çıkarsın demişlerdir..tertemiz hatasız bir arabayı böyle bir organizasyonda kullanmazlar herhalde :D
Bende aldım bir tane :)
1450x100=145.000 mi yapıyor yoksa bana mı öyle geliyor :D
arkadaslar konuyu acan bendim ama organizasyonun suresini 4 aydan 2 aya dusurmusler ve su ana kadar 1600 kusur satilmis, bu kadar talebi karsilamalari imkansiz. ben iptalini talep ettim simdi.
Hala karar veremedim yav alsam mı ki :\ İrtibat kurabilen var mı ? Kolpa çıkma ihtimali yüksek sanki...
internette en ucuz ferrari 95 model ve 63500 euro :D adamlar şimdiden arabanın parasını çıkarttılar :D
valla çok iyi tuttu bu fırsat olayı
içimizden birisi bi gün typer yada s2000 günü yapsn bunun kadar olmasada hatrı sayılır sayılara ulaşılır. :D
suan autodromun telefonlari susmaz durumda ....
1700 kisiden fazla kisi satin almis ...
Autodrom bu isin sadece pist kiraliyicisidir yani aktivite ile uzak yakin bir ilgi alakasi yoktur .
daha once boyle bir aktivite yapmamislar yani henuz piste cikan kisi sayisi 0 .
autodoromun yorumu telefonlarimiz susmuyor insallah kotu birsey cikmaz diyorlar ...
hobaaa Allahtan almamışım ben bunu bir Buğraa YILDIRIM organizasyonu sanıyodum :D