4 kasımdan itibaren kayıt yaptırabilirsiniz diyor yarını beklicez hayırlısıyla
Printable View
ümit aradı sordu önce eğitim veriolarmış falan uzun sürüomuş biraz, şimdi gelsek ocağın ortalarında falan sıra geliyor, yani SENEYE :p
aklıma bişey geldi.
bu talep çok gelebilir süre yanlıs görmediysem 2 ay kadar geçerli yoğun talepden dolayı iptal ettik çekip siteninde bu arada reklamını yapmıs olabilirler soncda alakasız arkadaşlarım bile konudan haberdar :D
1 saat=100 dalırs değilde 1 saat=10 dalırs modeli bu , inip binen oldukça fazla olacak yani :D
o iş yalan olur ya :D soyel gıt boyle gıt dıyen bı lavuk olur kesın yanında ayrıca kontrol sıstemlerını kapatmanıza ızın vereceklerını hiiiç sanmıyorum :D
bu ferro mındar olur şase motoru plakayı falan not edin yarın öbürgün sorgusu açılırsa yazılır çizilir :D:D
vay be ferraride düştü ele ayağa
marlboronun kiraladığı ferrarilerden biridir kesin
1450 kişi almış, artık 6 ay sonra rezervasyon tarihi verirler :)
araç büyük ihtimal kazalı filan yada yüksek km de gözden çıkarılmış bir araç bari kiralayalımda parasını çıkarsın demişlerdir..tertemiz hatasız bir arabayı böyle bir organizasyonda kullanmazlar herhalde :D
Bende aldım bir tane :)
1450x100=145.000 mi yapıyor yoksa bana mı öyle geliyor :D
arkadaslar konuyu acan bendim ama organizasyonun suresini 4 aydan 2 aya dusurmusler ve su ana kadar 1600 kusur satilmis, bu kadar talebi karsilamalari imkansiz. ben iptalini talep ettim simdi.
Hala karar veremedim yav alsam mı ki :\ İrtibat kurabilen var mı ? Kolpa çıkma ihtimali yüksek sanki...
internette en ucuz ferrari 95 model ve 63500 euro :D adamlar şimdiden arabanın parasını çıkarttılar :D