ümit aradı sordu önce eğitim veriolarmış falan uzun sürüomuş biraz, şimdi gelsek ocağın ortalarında falan sıra geliyor, yani SENEYE![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
aklıma bişey geldi.
bu talep çok gelebilir süre yanlıs görmediysem 2 ay kadar geçerli yoğun talepden dolayı iptal ettik çekip siteninde bu arada reklamını yapmıs olabilirler soncda alakasız arkadaşlarım bile konudan haberdar![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
1 saat=100 dalırs değilde 1 saat=10 dalırs modeli bu , inip binen oldukça fazla olacak yani![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
o iş yalan olur yasoyel gıt boyle gıt dıyen bı lavuk olur kesın yanında ayrıca kontrol sıstemlerını kapatmanıza ızın vereceklerını hiiiç sanmıyorum
![]()
bu ferro mındar olur şase motoru plakayı falan not edin yarın öbürgün sorgusu açılırsa yazılır çizilir![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
araç büyük ihtimal kazalı filan yada yüksek km de gözden çıkarılmış bir araç bari kiralayalımda parasını çıkarsın demişlerdir..tertemiz hatasız bir arabayı böyle bir organizasyonda kullanmazlar herhalde![]()
arkadaslar konuyu acan bendim ama organizasyonun suresini 4 aydan 2 aya dusurmusler ve su ana kadar 1600 kusur satilmis, bu kadar talebi karsilamalari imkansiz. ben iptalini talep ettim simdi.
Hala karar veremedim yav alsam mı ki :\ İrtibat kurabilen var mı ? Kolpa çıkma ihtimali yüksek sanki...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)