1209hp caminoyla dragta 200de falan anca tutunuyo ilk 3u bi turlu gecemedim![]()
camino max 971bg oluyor yanlız :S 1209bg nasıl oldu o ??? 1209 olan Cadillacoda 140 gibi tutunur 255 racing lastiklerle
![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
yahu hala beceremedim şu yukleme olaynı daemon tools uda yukledim![]()
Mercedesle alayına tokat.![]()
yaaw linkten indirdim...daemon toolsda mı gerekıyor
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Evet fark ediyor.
13 jant takıp ebatı min'uma indirdim.
0-50 süresi bi kaç salise indi, fakat topspped olması gerekene gelmedi.
18 yapıp ebatı olması gereken yaptım, 0-50 digerine göre bi kaç salise arttı, fakat topspeed olması gerekene çıktı.
--
Bu arada carmina var bende 750hp,
Son haritadaki alayını geçtim , sonra başka carmina ve impala geldi, fitil oldum geçemiorm herifleri para pulda kalmadıİlk hariya donup ordan parayı koyyup , alıorm parçaları
![]()
Bide 375 küsürlere gelince topspeedde araba durmuyor anasını satim, Sport yada racing lastik alsak tutunma fark eder dimi, paraya kıyamıorm ayrı![]()
lastiği sökünce parasını geri veriyor istediğin lastiği tak 85 bin dolarlık olandan tak para varsa sökünce 85 bin doları geri veriyor![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
bu sanzıman olayı bi garip olmus ya oranı kısa takıyorum 1000 metrede geciliyorum uzun takıyorum 400metrede geciliyorum 2,6 turbo merco ile
yav arkadaş ilk bölümdeki yerde bitane impala var , aynen bendede impala var, önceden bi kaç eksigim vardı, yukledikçe deniyorum lavukla , her defasındada saplıyor bana, bendeki spec lerin alayını yükledim impalama , lavuk yine geçiyor beni ya anlamadım.
makina aynı, ne varsa hepisini yükledim ama yinede geçiyor beni, 2 şanzımanlı olanıda denedim 3 lüyüde denedim, kısada difransiyalde denedim onun biraz uzununuda herif yine saplıyor anlamadım gitti ??
benim sadece lastiklerim stock , diorm acaba lavukta racing lastik var ondanmı geçiyor..
fikri olan varmı ? ? ?
parayı koyup racing lastikte alıcam ozamanda geçerse silerim böyle oyunu, 3 gündür kasıyorum anasnı satim![]()
aynı bende o şekil bi taktik geliştirdimgörünüşe hiç para harcamadım gibi bişey tam sleeper el caminom
skoda tek kapı 189 bg mi ne oldu 2.3 V6 artı turbo ile 950 kg iyi gidiyor.
onunla 2 gündür yarışıyorum para biriktirip el camino aldım şimdilik 520 bg ama 0-100 4saniye 0-200 11.500 civarı 11küsürde de 400 metre geçiyo,otomatik 3 ileri ve en uzun diferansiyel oranıyla. roket maşallah
diferansiyeli kısa tutmayın patinajdan kurtaramıyorsunuz çok denedim en iyisi benim yaptığım gibi...
en iyi dereceyi impala ile yaptım 0-400 metreyi 10.472 sn yaptım 1209 hp lik cadie ile uğrastım daha asağı inemedim araba sürekli sarıyo
El camino en iyi dereceyi çıkarıyor şuanda hafif olduğundan dolayı diğer araçlarla uğraşmayın hiç stock caminoyla 16. rank e kadar çıktım![]()
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)