TurboM3 Nickli Üyeden Alıntı
İsmail'in Msuprada şu anda sorun olduğunu duydum. Şu anda yürümüyormuş. Sorun olduğunu bilmeden davet ettim.
Daveti yapan benim. Ankara'ya gitmem. Gelen olursa seve seve test ederiz. Zaten aracı hazır değilmiş.
İsmail aracını en kısa sürede bitirir, benimle gazlar. O kaçırmaz, direk gelir gazlar.
Supracıların içinde en taşşaklısı İsmail dir. Geri vitesi yok. Geçse de geçilse de gazlar.
Diğer iki supra sahibi ise geçilme endişesi ile "en hızlı" olmadan teste çıkmıyorlar.
İsmail, zamanında istanbul'a test amaçlı geldi, tekrar gelir, deneriz. İsmail'e zaman zaman telefon açarım, örneğin en son akslar hakkında aradım. Bildiğini paylaşır.
Supracılardan en cesuru İsmail. geçmek geçilmek dert etmiyor.
Bu arada herkesin atladığı nokta: Yazımın başında da belirttim. Supra benim M3 TT den hızlı olabilir. Çok normal. Yavaş da kalabilir. 100 % sonucu test etmeden elde edemeyiz. Test edelim. 100 % geçerim demedim. Demem de.
Gider yapmak terimine gelince,
Sertan'ı
Salih'i
İsmail'i
teste davet ettim. Herbiri en kısa sürede araçlarını yapıp, bana dalacaklar.
Üçü de bilendi, gün sayıyorlar.
Bu arada, İstanbul'da supra dışında denemek isteyen olur ise, hazırım, motorsikletler dahil. Gider mi yapıyorum buradan anlayan anlar.
Gider yapıyor diyenler, işim gereği dağ başında kurtların arasında çalışıyorum, yaşıyorum. Araba, gazlama işleri "çocuk mevzuu" gibi kalır.
Kim ne araç, ne motor ile denemek isterse İstanbul'da olmak şartıyla hazırım.