“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
bunun kimseniiparasıyla puluyla alakası olacaüğını sanmam tamam zamanında tuning de basarısız oomlmuş olabilir ama merttte sanmıyorumki parayı çdeyemeeyecek durumda olsun
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ankara da hazır durumda hızlı bir yol arabası varken ve bu kadar gaz halindeyken neden gidilmediğini öğrenebilir miyiz??
Hala kişisel konulara giriliyor arkadaşlar, ortada bir teklif ve iddia var.
Mert Bey'in yurtdışındaki kötü şöhreti, yada eski müşteri ilişkileri kimseyi ilgilendirmez.
Sadece bu konu ile ilgili yazalım lütfen.
Diğer konular p.m.'den yada telden halledilebilir sanıyorum.
Built to fall....
İsmail'in Msuprada şu anda sorun olduğunu duydum. Şu anda yürümüyormuş. Sorun olduğunu bilmeden davet ettim.
Daveti yapan benim. Ankara'ya gitmem. Gelen olursa seve seve test ederiz. Zaten aracı hazır değilmiş.
İsmail aracını en kısa sürede bitirir, benimle gazlar. O kaçırmaz, direk gelir gazlar.
Supracıların içinde en taşşaklısı İsmail dir. Geri vitesi yok. Geçse de geçilse de gazlar.
Diğer iki supra sahibi ise geçilme endişesi ile "en hızlı" olmadan teste çıkmıyorlar.
İsmail, zamanında istanbul'a test amaçlı geldi, tekrar gelir, deneriz. İsmail'e zaman zaman telefon açarım, örneğin en son akslar hakkında aradım. Bildiğini paylaşır.
Supracılardan en cesuru İsmail. geçmek geçilmek dert etmiyor.
Bu arada herkesin atladığı nokta: Yazımın başında da belirttim. Supra benim M3 TT den hızlı olabilir. Çok normal. Yavaş da kalabilir. 100 % sonucu test etmeden elde edemeyiz. Test edelim. 100 % geçerim demedim. Demem de.
Gider yapmak terimine gelince,
Sertan'ı
Salih'i
İsmail'i
teste davet ettim. Herbiri en kısa sürede araçlarını yapıp, bana dalacaklar.
Üçü de bilendi, gün sayıyorlar.
Bu arada, İstanbul'da supra dışında denemek isteyen olur ise, hazırım, motorsikletler dahil. Gider mi yapıyorum buradan anlayan anlar.
Gider yapıyor diyenler, işim gereği dağ başında kurtların arasında çalışıyorum, yaşıyorum. Araba, gazlama işleri "çocuk mevzuu" gibi kalır.
Kim ne araç, ne motor ile denemek isterse İstanbul'da olmak şartıyla hazırım.
Ya Mert öyle bir dünya yok kusura bakma. Davet ettim ben gitmem onlar gelecek diğe bir olay yok. Deneme yapmak isteyen sensin insanları neden ayağına çağırıyorsun. İsmail haber yollamış, haber yolladığına göre arabasında sıkıntı yok. Gelsin deneyelim demiş.
Şimdi bunun üstüne ben gitmem ben davet ettim demek çok saçma. Seninde samimiyetine inanmayacam yoksa. Adam gelsin demiş daha fazla laf kalabalığı yapmanın şu dakikadan sonra bir anlamı yok. Git kardeşim deneyin videoya çekin hepberaber zevkle izleyelim.
madem arabana çok güveniyorsun kralsın çıkar gider denersin kim neredeyse.hala yok daveti ben yaptım yok gelin gazlayalım komik oluyo.insanların işi gücü yok senin egolarını tatmin etmek için ankaradan yok kıbrıstan yok çorumdan gelecek halleri yok.dedğim gibi madem test istiyosun gider yaparsın...
abi haklıyken haksız konuma geçiyosundenemelik araba tr içerisinde ise gitmek zorundasın denemeyi yapmak isteyen sensin kimse ayağına gelmez
ismail abiden teklif almışsan hele kaçırma derim
ankara çok uzak değil ucuza çekiciler var ayarlarız istiyosan haha
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Eger soylediklerinizde samimiyseniz binip arabaya , ya da cekiciyle gidip Ankara'ya denemeniz lazim , daveti ben yaptim gelecekler degil , daveti ben yaptim benim gitmem lazimdir. Tarzi bir dusunce bu isin etik olani diye dusunuyorum...
o zaman Supra sahipleri konu açsın M3 TT'yle denemek istiyorum diye...Davet etsin gitmek zorunda kalır![]()
3 sene evvel Sertan ile test için geldi.
İsmail'in aracı hazır olsa anında gelir, ne beni ne de başkasını konuşturmaz.
Geçse de geçilse de gelir dener.
Bırakın İsmail yazsın, kendi yorumunu yapsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)