Abii abii beni SEW:) uheuheuheuheuh
işin sakası bi yana ben seni anlıyorumda burda bu olay gereksizolmuş kardeşinin gözünde :)
bindirmedinki m3 göremedik :P
Printable View
Abii abii beni SEW:) uheuheuheuheuh
işin sakası bi yana ben seni anlıyorumda burda bu olay gereksizolmuş kardeşinin gözünde :)
bindirmedinki m3 göremedik :P
rape olmasın
Bence konu yerinde olmuş; Arkadaş supra sahiplerini tanıyor olsa bile buradan çağrı yapması yerindedir; Ortada ne olup bittiğinin 3. kişilere duyrulmasıdır. Bu işle uğraşan, siteye üye olan herkezin bu davetten haberi olması ve sonucunu bilmesi gereklidir. Sadece birbililerine telefon açıp bir yerlerde buluşup kendi aralarında gazlayıp evlerine döneceklerse ne anladım bu işten?
Not: 300zx projem bittiğinde değil buradan çağrı yapmak yerel gazeteye ilan vereceğim 800 üstü aranıyor diye..
allah aşkına gündüz deneyin ki etrafındaki nesnelerden anlayalım hızları;)
Az evvel Salih ile görüştüm. Aracının eksiklerini tamamlıyormuş. Bitince deneriz dedi.
Şahane olaylar olcak :D kazasız belasız denemeler yaparsınız inşallah..Dört gözle bekliyorum haberlerinizi. :)
İstanbul'da hazır supra yokmuş :)
Supraforums a konu açtım, belki adını bilmediğimiz bir supra çıkar gelir.
http://www.supraforums.com/forum/sho...00#post7935200
İngiliz Supra forumunda;
http://www.mkivsupra.net/vbb/showthr...o-race-a-supra
Yok mu Kıbrıs'ta, Yunanistan'da, Romanya'da güçlü supra?
cam car ben olurum :hehe:
Çok açık ve global (diğer ülkeler için) bir davet olmuş. Belki hazır olmayan ya da kendine rakip bulamayan araçları kamçılar. En azından şuradan biliyoruz ki supralar ile yürümeye yakın bir araç daha var...
nasıl bir konudur şaşırdım kaldım,Videolar gelirse 7/24 bizde onları izleriz herhalde :)
abi kendine yavaş diyosunda taktığın turbolar ne kadar büyüklükte sanıyorum en son bullseyelar vardı sökmediysen yavaş vs demek komik oluyor niye öyle diyorsun turboysa turbo motorsa motor :)
ayrıca aklımın takıldığı bir diğer konu ise Allah'ın nasip etmesiyle başlayıp yazdığın mesajlardan sonra bu tip konular açman benim kafamı karıştırıyor sen ne söylersen söyle otomobil hızlı olabilir yavaşta olabilir sıkıntı değil mütevazilik ayrı birşey bu benim düşüncem katılan yada katılmayan elbet olacaktır
sfde yanlış yere konu açmışsın
Sevgili Semihcim,
Senin bu konuda er ya da geç yazacağını biliyordum.
Supra yı çok sevdiğini biliyorum. Ben de çok seviyorum. Ama kısmet olmadı, alamadım, M3 ler ile devam ettim. Kısmet.
Çok hızlı olan bir araç ile denemek istiyorum. Bundan doğal ne var? Supra da çok hızlı. Bu bir gerçek.
Yazımın başında belirttiğim olayı tekrar oku, kendini benim yerime koy. Unutulmayan olaylar vardır ya....
Mütevazilik/tevazu konularına gelince, supradan hızlıyım iddiası ile gelseydim, o zaman haklısın. Amma, deneyelim, beni geçebilir, ben de boyumun ölçüsünü alırım diyorum. Aracımı dünya çapında meşhur olan araçlar ile denemek istiyorum.
Geçse ne olur, geçmese ne olur? Dünyanın sonu değil ya. Bak ne kadar rahatım.
Tekrar ediyorum Cenab-ı Mevlam nasip eder de, hem supralar hem de m3 ler aynı anda yürür vaziyette olur, güzel bir test olur.
Ne güzel bir deneme olur, VHT olmadan, memleketimin güzel yollarında roll. Bakalım sarıyor mu supralar 200 e dek? Hee eğer traction sorunu
devam eder ise, 130 mph üzeri yürürüz. Artık 150 mph lerde ön/arka tekerlek hız farkı az olur.
İnşallah İstanbul'lu supralar hazır olana dek, kıbrıstan ya da yunanistan dan birileri gelir. Malesef yok. İçim kan ağlıyor. Yunanistan'da bir arkadaşıma rica ettim, test ayarlamaya çalışıyor. Hudutta karşılayıp, İstanbul'a dek test etme planımı sundum, o da supra sahibi yunan arkadaşlarına bildirecek.
Mert
bu yazdıklarımı yanlış anlamazsın umarım abi ben supra olsun m3 olsun diye yazmıyorum seni sevdiğim için yazıyorum:) geçmek geçilmek kendi mesajımda yazdığım gibi önemli değil teneke parçalarından bahsediyoruz basite indirgersek, m3ün hızlı olduğundan hepimiz sanırım hem fikiriz burada zaten sıkıntı yok ama senin yapına uygun olmayan bir konu olduğunu belirtmek istiyorum ben
almanyadada hızlı supralar var sanırım türklerde olması lazım hatta avusturyadan bir üyemiz var ondada şu an için bpu var o videolarını koymuştu foruma
911 turbo vardı istanbulda şu an dünyanın en iyi turbo suresini cıkaran,hatta lp640 la videosu olan..o arkadasa bi ulasın isterseniz bizde keyifli bi video izlemis oluruz
Almanya, Avusturya, nereden gelirse gelsin, severek test ederim.
Bu konu "İstanbul'lu Supraları" test etmek için tetikleyecektir, halka açılan bu konu sayesinde testler gerçekleşecektir.
Bu saatten sonra kimse geri vites yapmaz.
Semihcim, bu arada GTT (gallardo twin turbo) ile tehdit edildim:) Özgünüm kızma:)
Benim işim de zor. Bir yandan supralar ile yürüyecek araç yap, diğer yandan GTT için başka bir araç yap.
GTT için güzel bir ford yapıyorum. Ama FORD GT mi yoksa Ford Taunus mu bilemem:)
997 TT nin sahibi arkadaşımdır, Emre çok beyefendi bir insan. Dün akşam saat 19 sularında konuştuk. Z06 TT, E46 M3 TT, E36 M3 TT, Supra 1, Supra 2, Masvette deneyelim dedim.
İleride daha farklı bir sistemle denemek istediğini bildirdi. Emre aracındaki değişiklikleri bitirdiği zaman gelecektir.