997TT denemesi gayet guzel olurdu.
Isınma turu diyelim :)
Printable View
997TT denemesi gayet guzel olurdu.
Isınma turu diyelim :)
Güncelleme:
İsmail Çam, işlerinin yoğunluğu nedeni ile gelemiyor.
Özgün'ün tune ettiği supra hazır değil. TH400 + traction üzerinde çalışıyorlar
Salih'in suprası hazır değil, bizzat kendisi haber verdi.
Yunanistan'da hiç supra yokmuş. Bu haber ile bir defa daha yıkıldım.
Romanya dan haber yok.
Kıbrıs tan haber yok.
eğer müsait olursam full hd sinema kameram var.... deneme yeri saati günü için pm bekliyorum... :)
supraların sahıbı ısmet abı aynen o da garajda yatıryo deneme yok:)
Bu tür durumlarda denemek isteyen hızlı olduğunu düşündüğü aracın yanına gider, kimseye hızlı arabam var gel seni geçeyim denmez, yada gelincede beni geçtin buraya kadar geldin sağol biraz daha yükleniyim demez diye düşünüyorum, buradan kalkıp gitmek için gerekli plan yapılmıştır.
Çok hızlı bir 911T vidoaları vardı sitede sanırım rekorlar filan kırmış, epey gazlama videosu vardı,
o araç ile deneme oldu mu?
Mert bey pempe meüç nerede yatıo bi ara lazım bana o :D 2zi var estoril blau yan yana koymam lazım :D
Tollgacım,
Pembe E36 M3 yatmıyor, kış uykusu bitti. Otobanlarda kükrüyor, ve nerede benim "supram" diyor. Supra lazım diyor.
İki hafta test ettikten sonra, bayramda detailing yaptıktan sonra, eğer sen de müsait olursan, resim çekeriz.
997TT nin sahibi arkadaşım, dün gece mesajlaştık. Mevcut sistemle denemek yerine, ilerde farklı bir sistem ile denemek istediğini belirtti.
işallah muradınıza erirsiniz mutevazı bırıne benzıyrsunuz bu işte gecmekte var gecılmekte:)vıdeoları beklıyruz
arkadasınız lp640'ı araya ucaklar girecek sekilde gecti zaman rekorları kırdı. bizde kendisini tebrik ettik mutlu olduk bu sonuclardan...
simdi sizinle denemek istememesi bana biraz garip geldi. sonucta su haliyle bile cok iddalı bir araç...
su durumda supracılardan da çok bisey beklememek lazım diye dusunuyorum.
997 TT aracında değişiklik yapıyor diye yorumladım.
Supra................................nerde benim supralarım..............
Supra M3 TT yi geçebilir, neden olmasın. İşin dalgasındayım. Varsın supra geçsin.
Yolda kral olmak için uğraşıp da yürütememelerine anlam veremiyorum.
Sonuçta amerikada birçok supra var. Al parçaları tak. E-posta ile map i de iste. Buna rağmen yürümeyen supralar var.
Hani kalkıp da bambaşka bir turbo manifoldu dizayn ederler, ya da motor içinde radikal değişiklikler yaparlar, ya da farklı bir blok kullanırlar. O zaman anlarım. Ama al tak yapılıyor. Ve yürümüyor.
Bu arada Bilal isimli Supra sahibi üyemizi tamamen konu dışında tutuyorum.
Gürsel hocam, sanırım arkadaş nihayet yürüyen bir makine yaptı, ama emin ol ki deneme olsa bile sonrasındaki muhabbetler hep aynı olacaktır... 'şunu kırdık sipariş ettik 3 ay sonra geldiğinde tekrar deneriz'... 'motorda sıkıntı yok kontrol için söktük 6 aya hazır olur' vs vs vs
Mert hala anılardan bahsediyorsun, şuraya bir de senden mağdur olanlardan ve de dolandırdığın kişilerden bahsetsen de seni tanımayanlar da tanısa...
araba otomobil gelip geçici, artık öyle bir hale geldin ki TR deki en hızlı arabayı da yapsan, zannettiğin saygıyı bir daha zor bulursun...
yazmayım yazmayım diyorum ama 3 senelik suskunluğunu bu şekilde bozman cidden çok komiğime gitti, bu nickimi bilmezsin ama cabriomann i iyi bilirsin..
sana hayatta başarılar dilerim!